Şampiyonluk kupası yola çıktı

- Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu: - "Beşiktaş'a Avrupa'da da başarılar diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluk kupası yola çıktı


ANKARA (AA) - Spor Toto Teşkilatında sergilenen 2015-2016 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine teslim edildi.

Yaklaşık 1 haftadır Spor Toto Teşkilatında sergilenen şampiyonluk kupası, teşkilat başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto çalışanlarının katılımıyla TFF yetkililerine verildi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, kupanın teşkilata geldiğinde şampiyon takımın belirlenmemiş olduğunu hatırlatarak, "Pazar günü itibarıyla Beşiktaş'ın şampiyonluğu tescil edildi. Beşiktaş'ı kutluyoruz. Siyah-beyazlı camiaya, futbolcusundan teknik ekibine ve taraftarına kadar herkesi tebrik ediyorum. Beşiktaş'a Avrupa'da da başarılar diliyorum." dedi.

Kupanın yaklaşık 1 haftadır teşkilatta sergilendiğini vurgulayan Kasapoğlu, "Kupayı önce Spor Toto Teşkilat personeli gördü, sonra da halkımıza açtık. Halkımız da yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 5 bin kişi kupayı ziyaret etti. Bu kişiler içinde pek çok takımın taraftarı vardı. Centilmenlik anlayışı içinde kupayı herkes gördü. Şimdi de teşkilat adına kupadan ayrılma vakti." diye konuştu.

Yaklaşık 6 yıldır Süper Lig'e Spor Toto olarak katkı sağladıklarını kaydeden Kasapoğlu, şunları söyledi:

"6. yılın sonunda 155 milyon dolarlık katkımız var. Bunun yanında iddaa isim hakkıyla Süper Lig'de kulüplerimize ortalama 5-6 milyon lira ödeme yapıyoruz. Bu, genel olarak incelendiğinde futbol adına çok ciddi bir katkıdır. Ümit ediyoruz ki, önümüzdeki yıl Süper Lig'deki isim hakkı katkımıza ve uluslararası arenadaki maçlarda verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Avrupa'da mücadele edecek kulüplerimize başarılar diliyorum."

Şampiyonluk kupası, daha sonra TFF yetkilisi ve güvenlik görevlileri tarafından İstanbul'a götürülmek üzere özel bir araçla yola çıktı.

Yorumlar