Şampiyonlardan Tetiker' e ziyaret

Konya'da gerçekleştirilen finallerde namağlup olarak Gençler Kız Futbol Türkiye şampiyonu olan Zonguldak Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı oyuncuları Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlardan Tetiker' e ziyaret

Konya'da gerçekleştirilen finallerde namağlup olarak Gençler Kız Futbol Türkiye şampiyonu olan Zonguldak Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı oyuncuları Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan ve ilçeye kazandırmış oldukları zaferden dolayı son derece memnun olduğunu bildiren Yaşar Tetiker , emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutladığını ve bundan sonra da İlçeye bu başarıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette ;Başkan Yaşar Tetiker ’in yanı sıra Ereğli TSO Meclis Başkanı; Faruk Yazıcı, Ereğli Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Mahir Ersöz, Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Kılıçarslan ile futbolcular katıldı.

Kazanılan Türkiye Şampiyonluğu kupası önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Kız Futbol Takımı ve Okul İdarecileri Başkan Yaşar Tetiker ’in makamından ayrıldılar.

CİHAN

Yorumlar