Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin 4 ismi belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan 4 takım belli oldu. Diğer 4 takım ise önümüzdeki hafta salı ve çarşamba günü oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin 4 ismi belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan 4 takım belli oldu. Diğer 4 takım ise önümüzdeki hafta salı ve çarşamba günü oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak. Temsilcimiz Galatasaray, 1-1 biten ilk maçın rövanşında Londra'da Chelsea karşısında tur arayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde iki çeyrek finalist daha belli oldu. Bu akşam oynanan maçlarda Barcelona, ilk maçta Manchester deplasmanında 2-0 yendiği mücadelenin rövanşında da Manchester City'yi 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Barcelona'nın gollerini 67. dakikada Messi, 90+1. dakikada ise Daniel Alves attı. Manchester City'nin tek golünü ise 89. dakikada Kompany kaydetti.

Gecenin diğer maçında ise Fransa temsilcisi Paris Saint Germain ilk maçta deplasmanda 4-0 mağlup ettiği Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen'i rövanş maçında da 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Paris Saint Germain'in gollerini 13. dakikada Marquinhos ve 53. dakikada da Lavezzi kaydetti. Bayer Leverkusen'in tek golünü ise 6. dakikada Sam attı.

ARDA'LI ATLETİCO MADRİD VE BAYERN MÜNİH'TE ÇEYREK FİNALDE

Bu arada 2. turun dün oynanan rövanş maçlarında ise Türk futbolcu Arda Turan'ın da forma giydiği ve bir de gol attığı İspanya temsilcisi Atletico Madrid, ilk maçta 1-0 yendiği İtalya temsilcisi Milan'ı ağırladığı Madrid'te 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Dün oynanan gecenin bir diğer maçında ise Almanya'nın dünyaca ünlü takımı Bayern Münih, ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup ettiği İngiltere temsilcisi Arsenal ile 1-1 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdıran gecenin diğer takımı olmuştu.

ÇEYREK FİNALİN DİĞER 4 TAKIMI 18-19 MART'TA BELLİ OLACAK

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'ne kalacak diğer 4 takım ise 18 ve 19 Mart'ta oynanacak rövanş karşılaşmaları sonrasında belli olacak. Temsilcimiz Galatasaray'ın 1-1'in rövanşında İngiltere'de Chelsea karşısında tur arayacağı anda oynanacak diğer 3 karşılaşma ve ilk maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

18 Mart Salı
21.45 Chelsea - Galatasaray: İlk maç: 1 - 1
21.45 Real Madrid - Schalke 04: İlk maç: 6 - 1

19 Mart Çarşamba
21.45 Manchester United - Olympiacos: İlk maç: 0 - 2
21.45 Borussia Dortmund - Zenit: İlk maç: 4 - 2.
CİHAN

Yorumlar