Şampiyonlar Ligi finali öncesi şölen

- Real Madrid ile Atletico Madrid takımları arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Milan ve Inter kulüplerinin eski yıldızları ile dünya karması arasında gösteri maçı yapılacak - Dünyaca ünlü sanatçılar Andrea Bocelli ile Alicia Keys final maçı öncesinde sahne alacak

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar Ligi finali öncesi şölen


ANKARA (AA) - İspanyol takımları Real Madrid ile Atletico Madrid arasında San Siro Stadı'nda yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde birçok etkinlik düzenlenecek.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre öğle saatlerinde başlayacak etkinlikler arasında Milan ve Inter kulüplerinin eski yıldızları ile dünya karması arasında bir gösteri maçı yapılacak.

İtalya'nın Milano kentinde Sforzesco Şatosu önündeki alanda TSİ 17.00'da başlayacak karşılaşmada, Milan-Inter Efsaneleri takımının teknik direktörlüğünü Hollandalı eski futbolcu ve teknik adam Ruud Gullit ile Amerika Basketbol Ligi'nin (NBA) İtalyan yıldızlarından Danilo Gallinari üstlenecek. Dünya Yıldızları takımının başında ise eski Real Madridli efsane futbolcu Emilio Butragueno ile Atletico Madrid'in eski defans oyuncusu Antonio Lopez yer alacak.

Takımların kadroları şöyle:

Milan-Inter Efsaneleri: Francesco Toldo, Cafu, Roberto Carlos, Gianluca Zambrotta, Mark van Bommel, Dejan Stankovic, Luis Figo, Marcel Desailly, Filippo Inzaghi, Patrizia Panico, Lothar Matthaeus, Clarence Seedorf, Juan Sebastian Veron, Fabio Cannavaro, Esteban Cambiasso.

Dünya Yıldızları: Vitor Baia, Michel Salgado, Stephanie Houghton, Claude Makelele, Gaizka Mendieta, Robert Pires, Predrag Mijatovic, Veronica Boquete, Davor Suker, Rai, Christian Karembeu, Steve McManaman, David Trezeguet, Deco, Eric Abidal.


- Bocelli sahne alacak

Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli ise San Siro Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak final öncesi UEFA Şampiyonlar Ligi marşını seslendirecek.

Final maçının elçileri eski yıldız futbolcular Inter'in efsanesi Javier Zanetti ile Milan'ın yıldızı Franco Baresi ise karşılaşma öncesinde kupayı taraftarlara gösterecek.

Dünyaca ünlü Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Alicia Keys de finalin açılış seremonisinde sahneye çıkarak yeni şarkılarını futbolseverler için söyleyecek.

Yorumlar