Şampiyonlar Güreş Turnuvası yarın sona erecek

İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvası’nda mindere çıkan milli takım sporcuları, 2 altın, 3 gümüş ve 11 bronz madalya ile şampiyonanın ilk gününde şov yaptı.21 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun iştirak...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar Güreş Turnuvası yarın sona erecek

İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvası’nda mindere çıkan milli takım sporcuları, 2 altın, 3 gümüş ve 11 bronz madalya ile şampiyonanın ilk gününde şov yaptı.

21 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun iştirak ettiği Şampiyonlar Turnuvası’nda milli güreşçiler adeta şov yaptı. Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen birinci gün müsabakalarını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın yanı sıra FILA Asbaşkanı Ahmet Ayık, Olimpiyat Şampiyonları Bayram Şit ile Tevfik Kış ve yüzlerce güreşsever yerinde takip etti.

Kıran kırana geçen müsabakalar neticesinde Grekoromen Güreş Genç Erkekler Milli Takımı’nda Ensar Karabacak gümüş madalya, Doğuş Ayzacı, Cengiz Arslan, Murat Dağ, Ulvi Çetin ve Fatih Başköy ise bronz madalya kazandılar.

İzmirli seyircilerin yoğun ilgisi altında organize edilen Şampiyonlar Turnuvası’nda Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı’nda Barış Kaya altın madalya, Haydar Yavuz ile Emre Demircan gümüş madalya, Mehmet Yüce, Bekir Şahin, İldeniz Sayran ve Yusufcan Zeybek bronz madalya kazanan isimler oldular.

Milli mayoların üst seviyede performans sergilediği şampiyonada Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı’nda mücadele eden sporculardan Bedia Gün altın madalya, Büşra Görmüş ve Aslı Tuğcu ise bronz madalya elde ettiler.

Bu sonuçların ardından Gençler Güreş Milli Takımları, 17. Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nın ilk gününde 2’si altın, 3’ü gümüş ve 11’i bronz olmak üzere toplam 16 madalya kazanmış oldu.

Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvası, yarın saat 09.00’da start alacak ikinci gün müsabakalarının ardından sona erecek.

CİHAN

Yorumlar