Şampiyon mağlubiyetle başladı

- Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin ilk maçında deplasmanda Muratbey Uşak'a yenildi

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon mağlubiyetle başladı


UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Muratbey Uşak'a 71-70 yenilen Fenerbahçe, sezona mağlubiyetle başladı.

Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşmada Muratbey Uşak'a 1 sayı farkla mağlup olan Fenerbahçe, iki sayılık atışlarda yüzde 59, üç sayılık atışlarda ise yüzde 22 isabet oranıyla mücadele etti.

Ribauntlarda 40-32 geride kalan Fenerbahçe, 12 top kaybı yaparken, Muratbey Uşak ise 15 top kaybı ile oynadı.

Sezona Anadolu Efes'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlayan sarı-lacivertli ekip, ligde ilk yenilgisini Muratbey Uşak'tan almış oldu.

Şampiyon tamamladığı geçen yılda normal sezonda 6 mağlubiyeti olan Fenerbahçe, play-off'lar hariç son yenilgisini 22. haftada Pınar Karşıyaka önünde almıştı.

Muratbey Uşak'la play-off'lar dahil bugüne kadar oynadığı 10 maçta sadece 1 yenilgisi bulunan Fenerbahçe, Uşak temsilcisine, 2014-2015 sezonunda İstanbul'da oynadığı karşılaşmada yenilmişti.

Fenerbahçe sezona başlangıç maçlarında en son yenilgisini 2003-2004'te Galatasaray'a karşı 66-64'lük skorla almıştı. Sarı-lacivertli ekip o sezon üst üst 3 maçını kaybetmişti.


Yorumlar