Şampiyon Halkbank'ta büyük mutluluk

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde rakibi Fenerbahçe Grundig'i 5 maçlık seri sonunda 3-1 mağlup ederek 18 yıl aradan sonra şampiyon olan Halkbank'ta büyük mutluluk yaşanıyor.İstanbul'dan Ankara'ya kara yoluyla gelen kafile ayağının tozuyla...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Halkbank'ta büyük mutluluk

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde rakibi Fenerbahçe Grundig'i 5 maçlık seri sonunda 3-1 mağlup ederek 18 yıl aradan sonra şampiyon olan Halkbank'ta büyük mutluluk yaşanıyor.

İstanbul'dan Ankara'ya kara yoluyla gelen kafile ayağının tozuyla şampiyonluk kupasını Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci'ye sundu. Yıllar sonra kazanılan kupalara çok sevindiğini dile getiren Hasan Cebeci, "Takımımız bu sezon üç kupa kazanma başarısı gösterdi. Avrupa'nın bir numaralı kupasında da final oynadı. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

Türk voleyboluna önemli katkı sağlamanın kendilerini sevindirdiğine değinen kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir sezon geçirdik ve mutlu sona ulaştık. Halkbank Türk voleyboluna her zaman katkı sağlamaya devam edecektir. 18 yıl sonra Ankara takım sporlarında şampiyonluk kazanmıştır. Bundan gurur duyuyoruz." yorumunu yaptı.

CİHAN

Yorumlar