Şampiyon Fenerbahçe, barbekü partisinde bir araya geldi

2013– 2014 sezonunu açık ara şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımı'nda teknik heyet ve futbolcular, medya mensuplarının da yer aldığı barbekü partisinde bir araya geldi. Sarı - lacivertlilerin savunma oyuncusu Bekir İrtegün,...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Fenerbahçe, barbekü partisinde bir araya geldi

2013– 2014 sezonunu açık ara şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımı'nda teknik heyet ve futbolcular, medya mensuplarının da yer aldığı barbekü partisinde bir araya geldi. Sarı - lacivertlilerin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, şampiyonluğun haftalar öncesinden ilan edilmesine rağmen, kendileri için hiç de kolay olmadığını söyledi.

Can Bartu Tesisleri üst sahasında gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Bekir İrtegün, "Erken şampiyon olmamıza rağmen kolay bir şampiyonluk olmadı. Çok çalıştık; saha içinde de dışında da çok mücadele verdik. Belki bunun eseri olarak haftalar öncesinden şampiyonluğumuzu garantiledik. Çok önemliydi bizim için. Bize çok güvenen bu yıl şampiyonluğu çok isteyen insan vardı. Onları da mahçup etmediğimiz için ayrı bir gurur yaşıyoruz tabii ki." ifadelerini kullandı.

"BAŞKANIMIZ BAZEN AZARLAYARAK ZAMAN ZAMAN DA GÜZEL KONUŞARAK BİZLERİ MOTİVE ETTİ"

Başkan Aziz Yıldırım'ın yaşadığı süreçle ilgili de Bekir İrtegün, Başkan Yıldırım'ı çok sevdiklerini belirtti. Bekir, "Başkandan çok baba gibi açıkçası. Çok güçlü bir insan herkesin bildiği gibi. O gücünü bize de yansıttı. Bize çok destek verdi. Sıkıntılı günlerimizde belki azarlayarak zaman zaman güzel konuşarak bizleri motive etti. Biz de ona söz vermiştik. Çok sıkıntı çekiyor. Onu mutlu etmeyi çok istiyorduk. Bunu da başardığımız için de mutluyuz. Başkanımız çok başarılı bir insan çünkü." şeklinde konuştu.

"BİZİM DE HOCANIN DA KEYFİ YERİNDE"

Teknik direktörleri Ersun Yanal'ın durumunun netleşmemesinin kendilerinde soru işareti oluşturup oluşturmadığı yönündeki bir soruya ise Bekir, "Beni aşan bir soru şu an. Bunları düşünmekten çok, şampiyonluğu kutluyüoruz. Netleşip netleşmemesi çok konuşulan bir şey değil. Bizim de hocanın da keyfi yerinde." cevabını verdi.

"GALATASARAY'LA FENERBAHÇE ARASININ DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Ezeli rakipleri Galatasaray'la yaşanılan gerginliğin son bulup bulmayacağı şeklindeki başka bir soruya ise Bekir, "Gerilim düzerilir mi düzelmez mi? Onu bilemem de, tatlı rekabette çok küçük gerilim olması işin rengidir bence. İnsanlar bundan zevk alır, beslenir; ama küçük gerilim, biz bunun biraz sınırını bilmiyoruz sanki. Bu yıllardır düzelmemiş bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum." karşılını verdi.

Bekir, futboldan anlayan, futbolu bilen Galatasaraylı çok sevdiği arkadaşlarıyla şakalaştıklarını, birbirleriyle uğraştıklarını da anlatarak, "Bu gerilimin kaynağı, küçük düşünen insanların abarttığı şeyler." ifadelerini kullandı.

Son olarak Fenerbahçeli taraftarlara değinen Bekir, "Taraftarlarımız sadece bu sene değil, 2 - 3 yıldır daha bir farklılar, daha bir arkamızdalar. O kadar güzel bir destek verdiler ki en az bizim kadar payları vardır bu şampiyonlukta. Onlara çok teşekkür ediyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.

CİHAN

Yorumlar