Şampiyon CSKA Moskova, Süper Kupa’yı da kazandı

Rusya Premier Ligi son şampiyonu CSKA Moskova, Rostov’u yenerek Rusya Süper Kupası'nı da müzesine götürdü.Rusya Süper Kupası finali son şampiyon CSKA Moskova ile Rusya Kupası’nı kazanan Rostov arasında oynandı. Karadeniz kenti Krasnodar’da...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon CSKA Moskova, Süper Kupa’yı da kazandı

Rusya Premier Ligi son şampiyonu CSKA Moskova, Rostov’u yenerek Rusya Süper Kupası'nı da müzesine götürdü.

Rusya Süper Kupası finali son şampiyon CSKA Moskova ile Rusya Kupası’nı kazanan Rostov arasında oynandı. Karadeniz kenti Krasnodar’da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan CSKA Moskova yeni sezona kupa ile başlamış oldu.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Hrvoje Milic ile öne geçen Rostov, 57. dakikasında Pontus Wernbloom’un golüne engel olamayınca CSKA durumu eşitledi. Karşılaşmanın 61. dakikasında Gatcan ve 63. dakikasında Kanga, Rostov takımında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımlarını sahada 9 kişi bıraktı. Oyuncu fazlasıyla üstünlük kuran CSKA 74. dakikada Zoran Tosic ve 80. dakikada Seydou Doumbia ile durumu 3-1 yaparak galip gelen taraf oldu.

Kupayı kazan CSKA Moskovalı futbolcular daha sonra saha ve soyunma odasında doyasıya eğlendi. CSKA, tarihinde 6. kez Rusya Süper Kupası'nı kazanırken ilk defada üst üste iki kez kazanmış oldu.

CİHAN

Yorumlar