Samet Aybaba: Tehlike bölgesine yerleştik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, tehlike bölgesine yerleştiklerini, bu durumdan da ancak el birliği ile çıkılabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Samet Aybaba: Tehlike bölgesine yerleştik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, tehlike bölgesine yerleştiklerini, bu durumdan da ancak el birliği ile çıkılabileceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, evinde Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan teknik direktör Samet Aybaba, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, golden sonra da pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti. İkinci yarıda ise oyundan düştüklerini kaydeden Aybaba, iki golü kalelerinde gördükten sonra 3-4 net pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini aktardı. Tehlike bölgesine yerleştiklerini açıklayan Aybaba, "Tehlike bölgesine yerleştik bundan sonra herkesin el birliği vermesi lazım. Birlikte hareket edilirse bu gibi kriz durumlarından çıkılabilir." dedi.

Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan, takım kaptanı olarak yönetimden ve taraftarlardan özür dilediğini, kendilerine yakışmayan bir futbol sergilediklerini aktardı. Dağaşan, en kısa zamanda hak ettikleri yeri bulacaklarına inandığını vurguladı. Kırmızı-beyazlı oyuncu Giray Kaçar ise şunları söyledi:

"Üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. İyi mücadele ettik sonucu alamadık. Bizi destekleyen taraftarlardan herkesten özür diliyorum. 10 maçımız var. Daha lig bitmiş değil. Biz bu kaliteye sahibiz. Antalyaspor’u rahat bir konuma getireceğimize inanıyorum."

"MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEM ARZ EDİYORDU"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında değişik bir futbol oynadıklarını söyledi. İlk yarı kötü bir futbol sergilediklerini kaydeden Uğur Tütüneker, yedikleri golden sonra ikinci yarıya iyi başladıklarını, karşılaşmanın ikinci yarısında ilk dakikadan itibaren pozisyonlara girmeye başladıklarını kaydetti.

İkinci ayrıda kendilerine özgüvende geldiğini belirten Tütüneker, "İki gol bulduk. İkinci yarı takımın ortaya koyduğu karakter çok iyiydi. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çünkü rakibimizde Antalyaspor’du. Bu maç bizim için çok önem arz ediyordu. Sahadan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Takımımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, bugünkü karşılaşmanın çok zevkli geçtiğini, sahada iki farklı Rize gördüklerini belirtti. İkinci yarıda sahaya tam olarak futbollarını yansıttıklarını açıklayan Özmen, "Çok zor bir deplasmandı. Rakibimiz olan bir takımı yendik 6 puanlık bir maçtı. Bu haftayı unutup bulunduğumuz durumdan çıkacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu oyuncu Sylvestre, karşılaşmanın iki yarısınında birbirinden farklı bir maç olduğunu, varlarını yoklarını sahaya sürmeye çalıştıklarını, Lualua’nın oyuna girmesiyle de maçın renginin değiştiğini aktardı.
CİHAN

Yorumlar