Samet Aybaba: Beşiktaş'tan alınan bir puan önemli

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısında aldıkları bir puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Samet Aybaba: Beşiktaş'tan alınan bir puan önemli

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısında aldıkları bir puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Takımının deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın sahaya çıkacağı kadroya baktıkları zaman korakor bir mücadelenin olacağını gördüklerini ifade ederek, "Bizim planımız aynen tuttu. Son 15 dakikaya kadar iyi mücadele ettik. İlk yarıda birkaç defa hızlı çıkabildik. Son 15 dakikada Anadolu kulüplerinin futbolcuları psikolojik olarak geri çekiliyorlar. Bunu bir türlü engelleyemiyoruz. Rakip bu arada çok pozisyon buldu ama gol atamadılar. Bizim buradan aldığımız bir puan çok önemli. Artık kendi sahamızda rakiplerimizle oynayacağız. İç saha performansımız düşük bunu iyiye çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

Samet Aybaba, Beşiktaşlı taraftarlarla maç sonu yaşadığı diyalog içinse şunları ifade etti: "Ben 11 sene bu takımda oynadım. Libero olarak görev yaptım. Ben kaleci değilim ki yerde yatayım. Taraftarlara kalbimin Beşiktaş'ta olduğunu söyledim."

"FUTBOLCULAR: BİR PUAN BİZİM İÇİN İYİ"

Basın toplantısına katılan Uğur İnceman da "Zor bir zeminde iyi mücadele etmeye çalıştık. Zemin futbol oynamaya elverişli değildi. İki takımda mücadele etmeye çalıştık. Kazanmak için gelmiştik. Bulunduğumuz nokta bizi memnun etmiyor. Puanlara ihtiyacımız vardı. Bir puan da bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Bir an evvel alt sıralardan kurtulmak istiyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan bir diğer oyuncu Serkan Balcı da "Saha koşulları Olimpiyat Stadı'na yakışmıyor. Zeminde futbol oynamak oldukça zor. Zemin balçık ve çamur, orada çim yok. Zeminin bir an önce çare bulunmalı. İyi mücadele ettik. İlk yarı başabaş oynadık. İkinci yarının sonlarına doğru baskı yedik. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Beraberlik bizim için iyi sonuç." dedi.
CİHAN

Yorumlar