Samet Aybaba: Basit goller yedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, basit goller yediklerini, bunun sonunda da mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Samet Aybaba: Basit goller yedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, basit goller yediklerini, bunun sonunda da mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Medical Park Antalyaspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karışlaşmanın ardından maçı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, karşılaşmanın ilk 20 dakikasında iyi oynadıklarını, burada 2-3 farkla öne geçme fırsatı olduğunu kaydetti. Daha sonra basit goller yediklerini belirten Aybaba, "İkinci yarı oyuncularımız mükemmele yakın oynadı. Bu kadar basit gol yerseniz hiç beklemediğiniz bir mağlubiyetle karşı karşıya kalırsınız. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Kaçan pozisyonlardan memnun değilim. Takım anlamında bazı mevkilerde sıkıntılar var. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Oradan puan almak istiyoruz. Baros'un büyük bir ihtimalle çapraz bağlarında bir sıkıntısı var. Uzun süreli bir sakatlık olabilir." dedi.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Musa da maçın ilk yarısına iyi başladıklarını söyledi. Yedikleri gollerin ardından gardlarının düştüğünü belirten Musa, "İkinci yarı iyi bir başlangıç yapıp golü bulduk. Bu bizi ümitlendirdi. 4-5 net pozisyon kaçırdık. Takımı bu hale biz getirdik, buradan çıkaracak da biziz. Bugün gerçekten galip gelmemiz gerekiyordu, ama bazen istediğinizi yapamıyorsunuz." dedi.

Isaac, takım olarak hiçbirinin mutlu olmadığını, maçın başından veri savaşmaları gerekirken, bunu ilk yarıda yapmadıklarını söyledi. İkinci yarı daha iyi olduklarını belirten Isaac, bunda da istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

"GALİBİYETİ BAŞKANIMIZA HEDİYE EDİYORUZ"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, karşılaşmanın her iki takım açısından da önemli olduğunu söyledi. Buraya kazanmak için Antalya'ya geldiklerini kaydeden Özdilek, "İlk 15 dakika zorlandık. 15 dakikadan sonra oyunun kontrolünü aldık. Peş peşe yakaladığımız gollerle oyun kontrolünü aldık. Belki 4-5 gol bulabilirdik. İkinci yarı gol yedikten sonra Antalya oyuna tekrar girdi. Pozisyonu gol bir maç oldu. Bizim için kazanmak çok önemliydi. Başkanımız bir haftadır hastanede, galibiyeti başkana hediye ediyoruz." dedi. Özdilek, Antalya'ya bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

Kırmızı siyahlı oyuncu Kulusic, üç puana ihtiyaçları olduğunu, sakatlanan Antalyasporlu oyuncu Baros'a da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Petrovic, Antalya deplasmanın zor olduğunu, buradan 3 puan alıp üst sıralara çıkmanın önemli olduğunu söyledi. Haftaya Beşiktaş maçı olduğunu hatırlatan Petrovic, buradan da galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar