Salih Uçan'dan Roma'ya veda mesajı

ROMA (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan, son iki sezondur kiralık olarak formasını giydiği İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımı Roma'ya ve...

Google Haberlere Abone ol
Salih Uçan'dan Roma'ya veda mesajı


ROMA (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan, son iki sezondur kiralık olarak formasını giydiği İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımı Roma'ya ve taraftarlarına, yayımladığı mesajla veda etti.

Sarı-lacivertli takıma 2 sezon sonra dönen ve takımının yeni sezon hazırlıklarına katılan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan Roma formasıyla çekilmiş fotoğrafıyla bir veda mesajı yayımladı.

Salih Uçan, İtalyanca ve Türkçe yazdığı mesajında, "Sevgili AS Roma taraftarları, Roma'da bulunduğum iki yıl boyunca ilginiz ve sevginize layık olmaya çalıştım. Misafirperverliğiniz için kalben teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, mesajını "Hoşçakal Roma" anlamına gelen "Arrivederci Roma" diye bitirdi.

Roma'nın 2014'te Fenerbahçe'den 4 milyon 750 bin avro bedel ve satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladığı Salih Uçan, iki sezonda sadece 10 resmi maçta sarı-kırmızılı formayı giyme şansı yakaladı. Roma'daki ilk sezonunda sakatlıklardan dolayı fazla şans bulamayan sarı-lacivertli futbolcu, 2. sezonunda takımda yaşanan kötü gidiş ve teknik direktör değişikliğinden etkilenmişti. Fransız çalıştırıcı Rudi Garcia'nın ardından göreve getirilen Luciano Spalletti, genç Türk oyuncuya hiç forma şansı vermemişti.

Yorumlar