Salih Uçan veda etti

Fenerbahçe'den İtalya'nın AS Roma takımına kiralanan genç futbolcu Salih Uçan, takıma katılmak üzere Roma’ya gitti. Arkadaşları Salih’i Atatürk Havalimanı’nda yalnız bırakmadı. Salih Uçan, arkadaşlarına sarılarak vedalaştı. Fenerbahçe'nin...

Google Haberlere Abone ol
Salih Uçan veda etti

Fenerbahçe'den İtalya'nın AS Roma takımına kiralanan genç futbolcu Salih Uçan, takıma katılmak üzere Roma’ya gitti. Arkadaşları Salih’i Atatürk Havalimanı’nda yalnız bırakmadı. Salih Uçan, arkadaşlarına sarılarak vedalaştı.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma'ya kiralanmasının ardından Roma’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Biletl işlemlerinin ardından Salih Uçan, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Salih’i arkadaşları da yalnız bırakmadı. Pasaport girişine kadar eşlik eden arkadaşlarıyla sarılarak vedalaştı.

Atatürk Havalimanı’nda konuşan Salih Uçan, yarın kampın başlayacağını söyledi. Uçan, “İnşallah benim için yeni bir serüven olacak. İnşallah her şey benim adıma güzel olur.” dedi.

“Totti’ye benzetiyorlar?” yorumu üzerine Uçan, “Yeni Salih Uçan olurum. Teşekkür ederim. Güzel şeyler söylüyorlar benim adıma. Bende onları mahcup etmeyeceğim. İyi performans göstereceğim. Ülkemi İtalya’da iyi temsil edeceğim.” diye konuştu.

'İki yıl sonra Fenerbahçedesin' sözü üzerine Salih Uçan, “Daha belli değil. Hayırlısı ile her şey belli olur.” ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar