Sakatlıklarla boğuşan Bursaspor, kapılarını dış dünyaya kapattı

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında 24 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Chikhura Sachkere takımı ile karşılaşacak olan Bursaspor'da sakatlar kervanına Belluschi de katıldı. Bursa'da oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın 53. dakikasında...

Google Haberlere Abone ol
Sakatlıklarla boğuşan Bursaspor, kapılarını dış dünyaya kapattı

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında 24 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Chikhura Sachkere takımı ile karşılaşacak olan Bursaspor'da sakatlar kervanına Belluschi de katıldı.

Bursa'da oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın 53. dakikasında golcü oyuncu Fernandao sakatlanmış ve çekilen MR'ında arka adalesinde gerilme olduğu belirlenmişti. Yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacak Fernandao'nun ardından, önceki gün yapılan antrenmanda da başarılı orta saha oyuncusu Fernando Belluschi sakatlandı.

Deneyimli oyuncunun Chikhura karşısında forma giyip giyemeyeceği netlik kazanmadı. Bursaspor'da, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir ilk maçta forma giyememişti.

Sakatlıklar nedeniyle ideal kadro kurmakta zorlanan Teknik Direktör Şenol Güneş, Fernandao'nun yerine genç oyuncular Enes Ünal ve Batuhan Altuntaş'ı değerlendirecek. Belluschi'nin bölgesinde ise Şami Çinaz'a görev vermesi bekleniyor.

ÖZLÜCE DIŞ DÜNYAYA KAPATILDI

Bu arada, yarın saat 15.15'te Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçakla Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e gidecek olan Bursaspor, kapılarını dış dünyaya kapattı.

Özlüce Tesisleri'nde kapma giren yeşil beyazlılar, Chikhura maçının taktik çalışmasını yapacak.

CİHAN

Yorumlar