Sakaryaspor'da mutlu son

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 116 bin 237 lira ödeyerek transfer yasağını sonlandırdıklarını belirterek, hafta sonu İstanbul Güngörenspor'la yapacakları m

Google Haberlere Abone ol
Sakaryaspor'da mutlu son
Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 116 bin 237 lira ödeyerek transfer yasağını sonlandırdıklarını belirterek, hafta sonu İstanbul Güngörenspor'la yapacakları maça 9 yeni oyuncuyla hazırlandıklarını söyledi.

Sakaryaspor Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu 116 bin 237 liralık cezayı ödeyerek, transfer yasağını kaldırdı. Kulübün Rüstemler Tesisleri’nde konuyla ilgili bir matbuat toplantısı düzenleyen başkan Selahattin Aydın, TFF yetkilileriyle takımla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını, transfer çalışmaları meselesinde takdir topladıklarını anlattı. TFF’nin Sakaryaspor’dan beklentisinin yüksek olduğunu dile getiren Aydın, 'TFF’yle çalışmalarımızla ilgili görüştük ve neticesinde bize, ’yönetim olarak, Sakaryaspor’un transfer yasağının kalkmasıyla ilgili çalışmalar yapıldığını biliyorduk fakat kökünden çözüm şekilde bu kadar iş yapıldığını bilmiyorduk’ dediler. Sakaryaspor’dan futbolcu yetiştirme yönünde ulusal takıma da destek istediler' yorumunu yaptı.

'9 yeni ad kadroda'

Harcadıkları emeğe karşın transfer yasağıyla karşılaştıklarını anımsatarak, taraftarsız takım olamayacağını fakat geri niyetli bireylere göz yummayacaklarını kaydeden başkan Aydın şunları söyledi: 'Kulübe ziyan sağlayan taraftarlarla ilgili icra işlemini, rücu hakkımız şekilde başlattık. Yaptığımız, Türkiye’de ilk, gerçekten içimizden gelerek yaptığımız bir uygulama değil fakat bu iş bu kadar da kolay bir şey değil. Toplamda 162 bin 533 lira çirkin ve fena tezahürattan ötürü federasyona borcumuz var. Federasyon, böyle bir borcu önümüze koydu. Kendilerinden anlayış istedik lakin mevzuat gereği bu konu ile ilgili bize destekçi olamayacaklarını, ilerleyen günlerde takımımıza bir biçimde destek ve yardım sağlayacaklarını söylediler. Federasyon, Sakaryaspor’un 46 bin 296 liralık ad hakkı alacağını, 162 bin liradan düştü, federasyona 116 bin 237 lira ödeyerek transferlerin önünü açtık, 9 yeni oyuncuyla bu hafta sonuna hazırlanıyoruz.'

'Cebine güvenen varsa!'

Aydın, yeni transferlerin takıma yardım sağlayacağına inandıklarını belirterek, ilk yarıyı önder bitirdiklerini ve takıma güvendiğini söyledi. Taraftarlarla hiç bir husumetleri bulunmadığına belli eden Aydın, 'Herkes, futbolun coşkusunu yaşasın isteriz fakat dahi bile kulübe ziyan sağlayan bireyler kusura bakmayacak, bu işin çilesine de katlanacak. Federasyondan dökümünü aldık, hangi maçlardan bu güne kadar böyle geliyor, gerekirse daha da eskiye gideceğiz, yönetici de olsa cezanın karşılığını öğrenim edeceğiz. Biz bu paraları dileniyoruz. Taraftar bilinci olanlar, 3-5 neyse bedelini veriyor, takımını destekliyor, birileri da şuursuzca havaya girip meşale yakıyor, taşkınlık çıkarıyor, bu işin bedeli var. Cebine güvenen varsa bu işi yapacak, sonucuna de katlanacak' dedi.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar