Sahne senin Hakan Çalhanoğlu

Gökhan Töre'yle milli takım kampının ardından yaşadığı olaydan dolayı; Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Kazakistan maçlarında yer almayan Hakan, bugün milli formasına geri dönecek. Leverkusen'deki yükselişiyle dikkat çeken başarılı futbolcu, Ho

Google Haberlere Abone ol
Sahne senin Hakan Çalhanoğlu
Gökhan Töre'yle ulusal takım kampının peşinden yaşadığı vakadan dolayı; Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Kazakistan maçlarında yer almayan Hakan, bugün ulusal formasına arka dönecek. Leverkusen'deki yükselişiyle dikkat çeken muvaffakiyetli futbolcu, Hollanda karşısına Türkiye'nin en formda adı şekilde çıkacak.

Hakan Çalhanoğlu... Leverkusen’in bu sezon azami dikkat çeken oyuncusu oldu. Hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi’nde inanılmaz futbolu ve attığı frikik golleriyle adından sıkça söz ettirdi. Gökhan Töre ile ulusal takım kampının peşinden yaşadığı silah vakayı itibarı ile Ay-Yıldızlılar’ın; Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Kazakistan maçlarında yer almadı. Çok kritik bir maçta, Arda Turan benzeri bir yıldızın yokluğunda Ay Yıldızlı ekibe arka dönen Hakan Çalhanoğlu’ndan bu akşam beklentiler fazla fazla büyük. Leverkusen’de bu sezon 38 maçta 10 gol ve 4 asistlik performans sergileyen muvaffakiyetli futbolcunun bugünkü performansı belki de turnuvadaki geleceğimiz için belirleyici rol oynayacak. Cezası nediniyle Arda’nın oynayamayacağı mücadelede Çalhanoğlu, hücuma cihet verecek. Sol çizgiye yakın oynaması beklenin 22 yaşındaki oyuncu, takımın ataklarında kilit rolü üstlenecek. Duran topların başına da Hakan Çalhanoğlu geçecek.

En iri sorun stoperde

Fatih Terim, kadro seçimi yaparken en iri zorluğu savunmanın ortasında yaşayacak. Egemen Korkmaz ve Semih Kaya’nın sakatlığında Ömer Toprak’ın da ulusal takıma gelmeyi reddetmesi sonrası bu alanda kriz çıktı. Terim’in stoperde Serdar Aziz ile Hakan Balta’yı oynatması bekleniyor.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar