Saha'ya inen Taraftar Fernandes'e Yumruk Attı

Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e yumruk atan taraftarın kimliği ve sahaya nerden girdiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Saha'ya inen Taraftar Fernandes'e Yumruk Attı

Emniyetten alınan bilgiye göre sahaya giren taraftarın 1976 Batman doğumlu Mustafa Özer olduğu öğrenildi. Üzerinde Beşiktaş logolu giysi bulunan Mustafa Özer'in sahaya Kasımpaşa Maraton A tribünündeki özürlüler bölümünden girdiği ifade edildi.

OLAYLARIN BAŞLANGICI

Siyah-beyazlı taraftarlar, 2-1 geriye düşen takımlarını "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" şeklinde sloganla tepki gösterdi. Ardından korner atışını kullanmak isteyen Manuel Fernandes de bu tepkilere maruz kaldı. Bunun üzerine Portekizli futbolcuya tepkilerini artıran Beşiktaşlı taraftarlar, "Fernandes dışarı" diye tempo tuttu ve Portekizli futbolcu topu her ayağına aldığında, ıslıklarla protestoda bulundu.

Mücadelenin 80. dakikasına gelindiğinde ise bir taraftar sahaya girerek Fernandes'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sırasında yere düşen taraftara tekme atan Ramon Motta, kırmızı kart gördü. Duruma itiraz eden Almeida da ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

Sahadan uzaklaştırılan Mustafa Özer'in, Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürüldüğü öğrenildi. 

Öte yandan Mustafa Özer'in, kişisel Twitter hesabından Bursaspor maçından ve Beşiktaşlı futbolculardan Atiba ile olan fotoğrafını paylaştığı görüldü.

BEŞİKTAŞ'TA YÖNETİM DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI


Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yöneticiler bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Toplantıda yayıncı kuruluşun görüntüleri tekrar tekrar seyredilerek izlenecek yol konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı çıkışında herhangi bir açıklama yapmayacağını belirten başkan Fikret Orman, maç sonlarında konuşmadığını ve her şeyi yarın açıklayacağını söyledi.

Yorumlar