Sahaya giren taraftar: Kasımpaşalılar itekledi

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya girerek Fernandes’e tekme atan taraftar serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sahaya giren taraftar: Kasımpaşalılar itekledi

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya girerek Fernandes’e tekme atan taraftar serbest bırakıldı. Kasımpaşalı taraftarların kendisini sahaya ittiğini ileri süren taraftar, Fernandes’e edilen küfür ve hakaretlere karşı ona sarılmak için sahaya girdiğini söyledi.

Dün oynanan maçta sahaya giren Mustafa Ö. bugün adliyeye getirildi. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Taraftar hakkında seyirden men cezası verildi. Mustafa Ö.’nün sporda şiddet ve basit yaralama suçlamasıyla ifadesi alındı. Savcılığın, şikayetçi olup olmadığını sormak için Fernandes'i de adliyeye çağıracağı öğrenildi.

Adliye çıkışında açıklama yapan Mustafa Ö., hayatında en son yapacağı şeyin Beşiktaş’a ve Beşiktaşlı bir futbolcuya tekme atmak olduğunu söyledi. Tekme olayının basının şişirmesi olduğunu ileri süren Ö., bunun doğru olmadığını kaydetti. Mustafa Ö., “Sahaya bilet bulamadığımdan dolayı Kasımpaşa taraftarlarının arasında maçı seyretmek zorunda kaldım. 3. dakikada Almeida’nın atmış olduğu golden sonraki sevincimden dolayı bunları yaptım. Kasımpaşalı taraftarların 80. dakikadan sonraki anları ve benim Beşiktaşlı olduğumu görmelerinden dolayı beni sahaya itelediler. Ben de Fernandes’e edilen küfür ve hakaretlerden dolayı elini kaldırıp, ona sarılıp büyük bir topçu olduğunu, bunlara kesinlikle gelmemesi için sahaya girdim. Herhangi bir kötü amacım yoktu. Beşiktaş camiasından, herkesten özür diliyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar