Sahası bozulan Eskişehirspor, çareyi stadyumda buldu

Eskişehirspor yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor ile haftasonu Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Sahası bozulan Eskişehirspor, çareyi stadyumda buldu

Eskişehirspor yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor ile haftasonu Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip soğuk hava ve çetin kış şartlarından dolayı kendi tesislerinde antrenman yapamayınca çareyi stadyumda buldu. Eskişehirspor, Fethiyespor ve Gaziantepspor maçının hazırlıklarını şehir merkezi'ndeki Atatürk Stadyumu'nda yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında kendi sahasında Fethiyespor ile haftasonu Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını ara vermeden devam ediyor. Ancak haftalardır Çetin kış şartlarından dolayı doğru düzgün antrenman yapacak saha bulamayan Eskişehirspor, çareyi kent merkezindeki Atatürk Stadyumu'nda buldu.

Akşam saatlerinde stadyumda antrenman gerçekleştiren Eskişehirspor, idmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Takım ardından topla bir çalışma gerçekleştirdi. İdmanda sakatlıkları devam eden Özgür Çek ve şerol yer almadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmanı saha kenarından izledi ve eksiklikleri tek tek not etti. Antrenmana stadyumda olması nedeniyle 200 civarında taraftar meşalelerle izleyerek takıma destek verdi. Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan'da taraftarlar gibi takımı yalnız bırakmayarak antrenmanı stadyumda izledi.

Başkan Mesut Hoşcan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı elde etmek olduğunu anlatan Hoşcan, "Amacımız Avrupa kupalarına giden ve sürekli iyi bir performans sergileyen, Türkiye Kupası'nda amacımız final oynamak. Kupayı almak, Lig'de de şampiyonluğu kovalayan bir yapı içinde olmak. Hedeflerimiz bu. Bunlar tabi bir senede olacak olan olaylar değil. Ama biz bu süreci başladık." dedi.
CİHAN

Yorumlar