Sağlam: Eskişehirspor'un hedefi, Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmek

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım olarak hedeflerinin Avrupa kupalarına katılarak, Türkiye'yi temsil etmek olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlam: Eskişehirspor'un hedefi, Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmek

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım olarak hedeflerinin Avrupa kupalarına katılarak, Türkiye'yi temsil etmek olduğunu söyledi. Bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sağlam, Süper Ligin 25. haftasında Elazığspor ile oynayacakları maçı kazanarak üst sıralara çakmaya çalışacaklarını belirtti.

Sağlam, Şeker İlköğretim Okulu'nda İstiklal marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un anılmasının 93. yıl dönümü dolayısıyla öğrencilerin hazırlamış olduğu programa katıldı.

Öğrencilerin hazırladığı proğramı izleyen Sağlam, tören sonrasında öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada Eskişehirspor'un durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlam, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Sağlam, " Takımız günde çift antrenmanla Elazığspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Bizim için ne kadar önemli bir karşılaşma olduğunu biliyoruz. Bu maçı kazanıp o sıkışmış puan cetveli içerisinde kendimizi yukarıya çıkarmaya çalışacağız. Ondan sonraki karşılaşmaları da bu maçın moraliyle çok iyi geçmesinin hesaplarını yapıyoruz." dedi.

'TAKIMIMA GÜVENİYORUM'

Hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirten Sağlam, bu doğrultuda ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklarını ve bunun içinde takımını çok güvendiğini vurguladı.

"İnşallah sezon sonunda Eskişehirspor Avrupa kupalarını katılan bir takım olarak önümüzdeki sezon Türkiye'yi bu şekilde temsil edecek." diyen Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz takımımıza sonuna kadar inanıyoruz. Taraftarlarımıza da güveniyoruz, yeter ki onlar bize destek versinler. Onlarla beraber çok güzel mutlulukları yaşayacağız."
CİHAN

Yorumlar