Sağlam: Eskişehirspor'da mutluyum, bir yere gitmiyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon sonunda başka takıma gideceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlam: Eskişehirspor'da mutluyum, bir yere gitmiyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon sonunda başka takıma gideceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sağlam, " Ben Eskişehirspor'da mutluyum. Sezon sonunda İnşallah hedeflerimize ulaşırsak o zaman çok daha mutlu olacağız." dedi.

    Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Avrupa Kupalarına gidecek iki kulvarda da hedefin içinde olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren başarılı hoca, "Eskişehirspor olarak hem kupada hedefimize sağlam adımlarla ilerliyoruz hem de ligde beşinci sıradayız. Avrupa Kupasıyla alakalı iki kulvarda da hedefimizin içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."diye konuştu.

"KALAN MAÇLARIN TELAFİSİ YOK"

    Lig'de kalan karşılaşmaların zor olacağını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu:
     "Lige baktığımız zaman on birinci sıradaki takımın bizden sadece iki puan geride olduğunu görüyoruz. Elazığ maçında olduğu gibi kazançlarda altı basamak yukarı çıkabileceğimiz gibi, kaybettiğimiz zaman da rakiplerin durumuna göre üç dört basamak aşağı inebiliyoruz. Kalan maç sayısı az olduğu için de maçların telafisi çok kolay olmayacak. Bu sebeple sıralamadaki yerimizi biraz daha garantiye almak için önümüzdeki maçları kazanmamız gerekiyor."

"RİZE DEPLASMANI ZOR OLACAK"

Rize deplasmanının zor olacağına değinen başarılı teknik adam, "Rize maçı zor bir deplasman ancak tarafımızdan 3 puanla geçilmesi hem bizim sıralamadaki yerimizi sağlamlaştıracak, hem de önümüzdeki hafta oynayacağımız kupa ve Gençlerbirliği maçıyla alakalı olarak taraftarın, camianın ve takımın motivasyonunu üst seviyeye çıkaracak. Yani sadece 3 puan kazanmayacağız, geleceğe bakışla alakalı da kazanımları olacak. Elazığspor maçının moraliyle hafta başından beri antrenmanlarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

    Ertuğrul Sağlam, basında çıkan, önümüzdeki sene başka takıma gideceği yönündeki haberlerle ilgili gelen bir soruya ise, "Ben antrenörlüğe Samsunspor’da başladım. Beşiktaş’tan sonra iki sene Kayserispor ve dört sene Bursaspor’da geçirdim. Bu gibi söylentiler her antrenörlük dönemimde oldu. Ben Eskişehirspor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sezon sonunda İnşallah hedeflerimize ulaşırsak o zaman çok daha mutlu olacağız.” diye cevap verdi.
CİHAN

Yorumlar