Sağlam: 7-8 haftada yemediğimiz kadar gol yedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Torku Konyaspor'a 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, 7-8 haftada yemedikleri kadar gol yediklerini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlam: 7-8 haftada yemediğimiz kadar gol yedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Torku Konyaspor'a 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, 7-8 haftada yemedikleri kadar gol yediklerini dile getirdi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise aldıkları galibiyeti hakederek aldıklarını söyledi.

Torku Konyaspor, yeni hocası Mesut Bakkal ile kendi sahasındaki çıktığı ilk karşılaşmayı farklı kazandı. Rakibi Eskişehirspor’u 4-1 yenen Torku Konyaspor’un teknik direktörü Bakkal, maçı hak ederek kazandıklarını söyledi. Avrupa'nın en az gol yiyen dördüncü takımıyla oynadıklarını söyleyen Torku Konyaspor teknik direktörü Bakkal, hak ederek kazandıklarını söyledi. İnanılmaz bir takım savunması yapan, kaptığı toplarla hücuma giden Eskişehirspor’a karşı 4 gol attıklarını dile getiren Bakkal, maçta 12 net pozisyona girdiklerine dikkat çekti.

"Maçı kesinlikle hak ederek kazandık." diyen Bakkal, güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Tüm oyuncuların inanılmaz bir özveri ve birliktelik içinde mücadele ettiğini aktararak ikinci devreye önemli transferler yapmak istediklerini dile getirdi. Bakkal daha sonra şunları söyledi:

"Kulübeden başlayarak, oynayan oynamayan tüm oyuncular birlik ve beraberlik içinde oldu. Çünkü 20 puanın bizi nereye getireceğini biliyorduk. İnşallah bundan sonra ikinci devre iyi hazırlanıp birkaç tane yerlere önemli transfer yapıp, Konyaspor'un marka değerini artırmamız ve daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor. Güzel bir galibiyet herkese teşekkür ediyorum."

SAĞLAM: 7-8 HAFTADA YEMEDİĞİMİZ KADAR GOL YEDİK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçı kazanıp ilk devreyi 4. bitirmeyi planladıklarını ancak ağır bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Rakibin bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulmak istediği için zor bir maç olacağını bildiklerini dile getiren Sağlam, sözlerine şöyle devam etti:

"Futbolun gerçeği bugün bir kez daha ortaya çıktı. Futbolda ne kadar istiyorsanız o kadar olursunuz. Bugün biz kazanmayı rakipten daha fazla isteyemedik. Özellikle maçta ilk devre fazla bir şey yapmadık ama ikinci yarı 20-25 dakikalık bölümde biraz futbol oynamak aklımıza geldi. Oyuncular sorumluluk aldı, pozisyon bulduk ve golü de bulduk.

Bence maçın kırılma anı Akaminko'nun yaptığı gereksiz hareket ve almış olduğu risk oldu. Tam rakip risk almaya başlayıp maç bizim lehimize dönmeye başlamışken böyle bir hareket bize pahalıya mal oldu. Sonrasında çokta toparlayamadık ve ağır bir mağlubiyet aldık. Ligin en az gol yiyen takımıyken belki de 7-8 haftadır yediğimiz gol kadar gol yedik."
CİHAN

Yorumlar