Sağlam: 1 puanı hanemize yazdırmanın buruk sevincini yaşıyoruz

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bir puanla ayrılmak tabii bizi çok fazla mutlu etmese de hiç götürememekten iyidir deyip 1 puanı hanemize yazdırmanın buruk.

Google Haberlere Abone ol
Sağlam: 1 puanı hanemize yazdırmanın buruk sevincini yaşıyoruz

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bir puanla ayrılmak tabii bizi çok fazla mutlu etmese de hiç götürememekten iyidir deyip 1 puanı hanemize yazdırmanın buruk sevincini yaşıyoruz." dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Sağlam, ligin durumunun ortada olduğunu söyledi. Alttaki takımların kazanmaya başladığını belirterek, "Üstte ciddi anlamda bir Avrupa Kupası'na katılma isteği ve arzusunda olan birçok takım var. Puan cetveli çok sıkışık. İşte bu durumda herkes kazanıp bir an evvel daha yukarılara çıkmak, ligin az kalan maçlarına daha avantajlı girmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bugün de bu beklenti içerisindeki iki takımın mücadelesiydi. Akhisar, bizim 1 puan arkamızda. Kazanıp önümüze geçmek, yukarı biraz daha yaklaşmak istiyor. Biz de bir an evvel maçları kazanıp Avrupa Kupası potasına tekrar girmek istiyoruz. Bu beklentiyle maça çıktık. İlk yarı daha iyi oldu, pozisyon da bulduk. Maalesef kalenin içine gönderemedik. İkinci yarıda da aslında rakip risk aldı. Rakibin de pozisyonları vardı. Özellikle son bölümde rakibi eksik yakaladığımız pozisyonlarda, koşanla atanın iyi iletişim kuramadığı birçok pozisyon bulduk ki onlar da zaten bu iletişimsizlik yüzünden ya da beceriksizlik yüzünden maalesef iyi değerlendirilmedi. Sonuçta bir deplasman maçından da olsa ki Akhisar iyi bir takım, 1 puanla ayrılmak bizi çok fazla mutlu etmese de hiç görmemekten iyidir deyip 1 puanı hanemize yazdırmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Açıkçası ben maçın sonunda 90 dakikayı değerlendirdiğimde de maçın hakkının bu olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Ben Akhisar’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer ise, "Bugün her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Geçen hafta iki takım da mağlup olmuştu. Sıcak havaya rağmen iyi bir mücadele oldu. Takım olarak Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bunun için daha çok çalışıyoruz. Bugün tek eksik olan goldü. İnşallah önümüzdeki hafta Trabzon maçını kazanıp iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz.” dedi. Bertul Kocabaş da, "Hedefimiz burada galibiyetti. Yapamadık, berabere kaldık. Önümüzde Trabzon maçı var. İnşallah çıkış yakalarız orada. Fazla diyecek bir şey yok. Herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar