Sabri Sarıoğlu: Ben sadece Drogba ve Sneijder'in değil Galatasaray'ın kaptanıyım

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşuna yaptığı açıklamada, "Drogba da Sneijder de çok kaliteli ve dünyaca ünlü isimler.

Google Haberlere Abone ol
Sabri Sarıoğlu: Ben sadece Drogba ve Sneijder'in değil Galatasaray'ın kaptanıyım

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşuna yaptığı açıklamada, "Drogba da Sneijder de çok kaliteli ve dünyaca ünlü isimler. Sonuç olarak ben sadece onların değil Galatasaray futbol takımın kaptanıyım." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Antalya kampında konuşan Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, kampın çok iyi geçtiğini belirtirken, Mancini'yle ilgili olarak sorulan bir soruya, "Bir çok teknik adamla çalıştım. Mancini geleli 3-4 ay oldu ve yavaş yavaş o da alışıyor. Sonuç olarak kendi kurduğu bir takım değil, belki sezon başında gelseydi çok daha farklı olabilirdi. Bizim görevimiz, Mancini'nin bizlere verdiği taktikleri en iyi şekilde yerine getirmek." diye cevap verdi.

Drogba ve Sneijder'e kaptanlık yapması konusunu da değerlendiren Sabri, "Drogba da Sneijder de çok kaliteli ve dünyaca ünlü isimler. Sonuç olarak ben sadece onların değil Galatasaray futbol takımın kaptanıyım. Bu konuda bir rahatsızlığım yok, aksine çok mutluyum. Galatasaray kaptanlığı benim çocukluk hayalimdi." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynanacak olan maçları da değerlendiren Sabri, "Chelsea hem bütçe hem de oyuncu kalitesi olarak üst düzey bir takım. Biz de Galatasaray'ız ve Chelsea karşısında sonuna kadar mücadele edeceğiz, bence şartlar eşit ama TT Arena'da oynayacağımız maç bizim için çok kritik olacak. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza güveniyorum. Biz ruhumuzu ortaya koyalım yeter, bence şanslar eşit. Bu sezon hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak, bunun için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile olan 8 puanlık fark için de konuşan Sabri, "8 puanlık farktan dolayı üzüntü yaşadık ama bu devre kampında 8 puanlık fark bizi hırsa itti. 8 puanlık fark kapanmayacak fark değil. Şu anda inançlı ve hırsılıyız. Biz kaybetmediğimizi ve sürekli kazandığımız sürece, Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyoruz; bizim inancımız bu yönde." dedi.
CİHAN

Yorumlar