Ryan Donk: Sezon benim adıma gayet iyi geçti

Kasımpaşa’nın başarılı futbolcusu Ryan Donk, 2013-2014 sezonunun kendisi için güzel geçtiğini söyledi.Kasımpaşa Kulübü'nün hazırladığı "Bire bir" programına katılan Hollandalı futbolcu Ryan Donk, açıklamalarda bulundu. İlk olarak...

Google Haberlere Abone ol
Ryan Donk: Sezon benim adıma gayet iyi geçti

Kasımpaşa’nın başarılı futbolcusu Ryan Donk, 2013-2014 sezonunun kendisi için güzel geçtiğini söyledi.

Kasımpaşa Kulübü'nün hazırladığı "Bire bir" programına katılan Hollandalı futbolcu Ryan Donk, açıklamalarda bulundu. İlk olarak futbola ne zaman ve nasıl başladığını anlatan Donk, "Futbolla ilk tanıştığım zaman futbolcu olmaya karar verdim. Babamla evin her yerinde top oynuyorduk. Eşyaları kırıp döküyordum. Bu çokı önemliydi. Çünkü benim futbolcu olacağımı biliyorlardı. Çocukluğumdan beri futbola aşığım." diye konuştu.

Futbol senin için nedir? sorusuna tecrübeli futbolcu, "Futbol en büyük aşığım. Bugüne kadar her anını çok sevdim." şeklinde cevap verdi. Futbolda örnek aldığın biri var mı? sorusuna ise Ryan Donk, şöyle cevap verdi: "Futbola ilk başladığım yıllarda Patrick Vieira’ydı. Ama şimdi Yaya Toure’yi izlemekten keyif alıyorum."

Ayrıca Donk, futbol dışında babasını örnek aldığını ve ona son derece hayran olduğunu vurguladı.

EN BÜYÜK HAYALİM İYİ BABA OLMAK

Ailesi ile vakit geçirmekten çok hoşlandığını belirten Hollandalı futbolcu, "Ailemle ve oğlumla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Onları görmem lazım. Onlar sayesinde asıl kişiyim. Mutlu olmak için ailemi görmem gerek. Ailemden ayrı olmakta beni çok etkiliyor. Evinizden uzaksanız birkaç ay uzak kalmak sorun değil. İlk altı ay üstesinden ancak gelebiliyorsunuz." diye konuştu ve konuşmasına şunu ekledi: "En büyük hayalim iyi bir baba olmak."

SEZON BENİM ADIMA GAYET İYİ GEÇTİ

2013-2014 sezonunun kendisi adına nasıl geçtiğini de değerlendiren Donk, "İniş ve çıkışlarımız oldu. Ben de böyle hissettim. Bu benim sakatlıklarla boğuştuğum ilk sezondu. Bir önceki kulübümde ki seviyemi yakalamam biraz zor oldu. Ama buradaki ilk sezonum olarak gayet iyiydi." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar