Rusya liginde şampiyonluk yarışı iyice kızıştı

Şampiyonluk için kıyasıya yarışan Lokomotiv Moskova ile Zenit berabere kalırken, CSKA Moskova'nın iştahı daha da kabardı.Rusya Premier Ligi 28. haftasında bir puan farkla ikinci sıradaki Lokomotiv Moskova kendi sahasında Zenit ile berabere kaldı....

Google Haberlere Abone ol
Rusya liginde şampiyonluk yarışı iyice kızıştı

Şampiyonluk için kıyasıya yarışan Lokomotiv Moskova ile Zenit berabere kalırken, CSKA Moskova'nın iştahı daha da kabardı.

Rusya Premier Ligi 28. haftasında bir puan farkla ikinci sıradaki Lokomotiv Moskova kendi sahasında Zenit ile berabere kaldı. Karşılaşma öncesi galip gelmek isteyen Zenit puan farkını açmak isterken Lokomotiv ise rakibini yenerek liderliğe yükselmenin planını yapıyordu. Ancak iki haftaya girilirken bu sonuç üçüncü sırada bulunan CSKA Moskova'ya yaradı ve zirveye bir adım daha yaklaştırdı. Bir sonraki maç için lider konumundaki Zenit biraz daha tedirgin olurken onu takip eden Lokomotiv ve CSKA biraz daha ümitlendi.

Zenit 28 maçta 60 puan toplarken onu 59 puanla Lokomotiv ve 58 puanla CSKA takip ediyor.

MAÇLAR FARKLI SAATLERDE OYNANACAK

Son iki haftaya girilirken hem zirvede hem de düşme hattında kritik maçlar oynanacak olmasına rağmen maçlar farklı tarih ve saatlerde oynanacak.

11 Mayıs Pazar günü yerel saat ile 13.30'da Zenit kendi sahasında Dinamo Moskova'yı ağırlayacak. CSKA Moskova'ya yine aynı güne saat 15.45’te kendi sahasında düşme sınırındaki Tom takımını ağırlayacak. Lokomotiv Moskova ise saat 20.15'te Rostov deplasmanına çıkacak.

Ligdeki diğer karşılaşmalar 10 Mayıs cumartesi günü yine farklı saatlerde oynanacak.

CİHAN

Yorumlar