Rusya Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Cherchesov:

- "Oyuncularımız, enerjilerini, performanslarını ve becerilerini sahada gösterecekler. Şu anda motivasyonumuz ve sistemimiz zafer kazanmaya yönelik dizayn edilmiş" - "Türk Milli Takımı Avrupa standartlarında, çok güçlü bir takım" - "Burada bulunmaktan ve yarın maça çıkacak olmaktan mutluyuz"

Google Haberlere Abone ol
Rusya Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Cherchesov:


ANTALYA (AA) - Rusya Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Türkiye milli takımı ile yarın yapacakları hazırlık maçıyla ilgili olarak, "Oyuncularımız, enerjilerini, performanslarını ve becerilerini sahada gösterecekler. Şu anda motivasyonumuz ve sistemimiz zafer kazanmaya yönelik dizayn edilmiş." dedi.

A Milli Futbol Takımı ile yarın yapacakları hazırlık maçı dolayısıyla Antalya'da bulunan Rusya Milli Takımı'nın teknik direktörü Stanislav Cherchesov, kaldığı otelde basın toplantısı düzenledi. Cherchesov'a, basın toplantısında Rusya Milli Takımı defans oyuncularından Vasiliy Berezutskiy de eşlik etti.

Tecrübeli teknik adam, bütün oyuncuların ülkelerini çok iyi temsil edeceğinden emin olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Burada olmaktan mutluyuz. Çok güzel bir karşılama gördük. İnsanlar çok misafirperver, bizi çok güzel ağırlıyorlar. Dolayısıyla burada bulunmaktan ve yarın maça çıkacak olmaktan mutluyuz. Siyasette böyle şeyler olabilir, anlaşmazlıklar olabilir. Biz spor elçisiyiz, biz hiçbir sıkıntı hissetmedik, ne o zaman hissettik ne de şimdi hissediyoruz."


- "Türk Milli Takımı Avrupa standartlarında, çok güçlü bir takım"


Cherchesov, Türk Milli Takımının Avrupa şampiyonasındaki maçlarını izlediğini vurgulayarak, "Türk Milli Takımı Avrupa standartlarında, çok güçlü bir takım." diye konuştu.

Türkiye Milli Takımının da daha önce alıştıkları oyuncu kadrosuyla yarın sahaya çıkmayacağını ifade eden Cherchesov, otelde çok iyi bir saha bulunduğunu da dile getirdi.

Antrenmanlarını rahatlıkla yapabildiklerini ve otelin konforlu ve güvenli olduğunu kaydeden Cherchesov, "Hiçbir rahatsızlığımız ve huzursuzluğumuz yok. Zaten ben de takımım da böyle ufak tefek şeylere kafayı takmamaya alışmışız." değerlendirmesinde bulundu.

Rusya Milli Takım futbolcularından Vasiliy Berezutskiy de bu sene Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olamadıklarını, fakat kendisini şu anda hem fiziksel hem de moral olarak da iyi hissettiğini belirtti.

Berezutskiy yeni teknik direktör ile çok disiplinli ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Basın toplantısının ardından Rusya Milli Takımı, otelin sahasında antrenman yaptı. Rusya Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Yorumlar