Rus milli oyunculara ve teknik heyete prim yok

Rusya Futbol Birliği Başkanı Nikolay Tolstih, milli takım oyuncuları ve teknik heyete Brezilya dönüşü prim verilmeyeceğini açıkladı. Basının karşısına çıkan Nikolay Tolstih, milli takımının Dünya Kupası performansını ve hocası...

Google Haberlere Abone ol
Rus milli oyunculara ve teknik heyete prim yok

Rusya Futbol Birliği Başkanı Nikolay Tolstih, milli takım oyuncuları ve teknik heyete Brezilya dönüşü prim verilmeyeceğini açıkladı.

Basının karşısına çıkan Nikolay Tolstih, milli takımının Dünya Kupası performansını ve hocası Fabio Cappello ile ilgili sorulara cevap verdi. Brezilya dönüşü oyuncuların alacakları hakkındaki soruyu yanıtlayan Tolstih, “Ne futbolcular ne de teknik heyet hiçbiri Brezilya primi alamayacak. Ancak milli takımda görev yapan diğer personelin konuyla hiçbir alakası bulunmuyor” dedi.

Dünya Kupası’nda hüsran yaşayan Rusya, hocası Fabio Capello’dan yaşanan başarısızlığın kapsamlı analizini bekliyor. Toplantıda Capello’nun gönderilip gönderilmeyeceği sorusunu yanıtlayan Tolstih, “Sözleşmede feshetme maddesi bulunuyor, ama biz tazminatı düşünmüyoruz. Daha çok analizi düşünüyoruz. Umarım analizde sadece kalecimizin gözüne tutulan lazer ve hakem hataları yer almaz. Teknik heyetin hazırlayacağı raporu beklemek gerek” şeklinde konuştu.

Rus basınında yer alan haberlere göre Fabio Capello’yu göndermek Rusya Futbol Birliği’ne 32 milyon Euro’ya mal olacak. Dünya Kupası H Grubu’nda yer alan Rusya, Belçika’ya 1-0 yenilerek, Güney Kore ve Cezayir ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etmişti. CİHAN

Yorumlar