Rus hakem Yuri Baskakov: Cüneyt Çakır Dünya Kupası'nın en iyi hakemi

Rusya'nın eski deneyimli hakemlerinden Yuri Baskakov, Cüneyt Çakır'ın FIFA 2014 Dünya Kupası'nın en iyi hakemlerinden biri olduğunu söyledi.Rusya A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'nun, dün oynanan Rusya-Cezayir...

Google Haberlere Abone ol
Rus hakem Yuri Baskakov: Cüneyt Çakır Dünya Kupası'nın en iyi hakemi

Rusya'nın eski deneyimli hakemlerinden Yuri Baskakov, Cüneyt Çakır'ın FIFA 2014 Dünya Kupası'nın en iyi hakemlerinden biri olduğunu söyledi.

Rusya A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'nun, dün oynanan Rusya-Cezayir karşılaşmasının ardından hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirmesine kesinlikle katılmadığını ifade eden Baskakov, "Çakır'ın başkanlığındaki Türk hakemler, Dünya Kupası'nda gördüğüm en iyi hakemlerden biri. Capello, oyuncu Kozlov'un faul yapmadığını iddia ediyor. Ama Kozlov gerçekten de faul yaptı." şeklinde konuştu.

Cezayir'in attığı gol sırasında kaleci Akınfeev'in gözüne lazer tutulduğu yönünde iddiaları da değerlendiren tecrübeli Rus eski hakem, "Hakemin lazer ışığına tepki vermesi gerekiyor mu? Bence mesele hiç de lazerde falan değil. Lazer faktörü, kalecimizin emin şekilde oynamasına engel sayılmaz." diye eleştirdi.

FIFA 2014 Dünya Kupası H Grubu'nda mücadele eden ve gruptan çıkması için Cezayir'i mağlup etmesi gereken Rusya, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak finallere veda etmişti.

CİHAN

Yorumlar