Rus basını: Yüksek rakam nedeniyle Spartak Moskova Lucescu’dan vazgeçti

Rus basını, Spartak Moskova’nın Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk'in tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu’dan vazgeçtiğini iddia etti. İddiaya göre, Lucescu yüksek fiyat istedi. Haberlerde, Lucescu’nın sözleşme için yılda 4 milyon Euro...

Google Haberlere Abone ol
Rus basını: Yüksek rakam nedeniyle Spartak Moskova Lucescu’dan vazgeçti

Rus basını, Spartak Moskova’nın Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk'in tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu’dan vazgeçtiğini iddia etti. İddiaya göre, Lucescu yüksek fiyat istedi. Haberlerde, Lucescu’nın sözleşme için yılda 4 milyon Euro istediği öne sürüldü. Daha önce Rus basını Lucescu’nun Spartak Moskova ile görüştüğünü yazmıştı.

“RUMEN TEKNİK ADAM GALATASARAY’A HAZIRLANIYOR”

Rus ulusal NTV televizyon kanalına göre, Ukrayna’nın doğusundaki siyasi durum nedeniyle Lucescu Shakhtar takımından ayrılmaya hazırlanıyor. Televizyon, “Lucescu şimdi Galatasaray’a hazırlanıyor.” iddisında bulundu.

Daha önce Lucescu, Rus basınına yaptığı açıklamada, Ukrayna'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini tekrarlamıştı. Muhabirin Galatasaray'ı sorması üzerine iddiaları tekrar kesin dille yalanlayan Rumen teknik adam, "Size tavsiyem, en iyisi Türk ve Rumen basınını okumamak. Ben Ukrayna'dan hiç ayrılmayı düşünmüyorum." şeklinde konuşmuştu.

CİHAN

Yorumlar