Rus basını: Lucescu Spartak Moskova ile görüşmek için Viyana’ya uçtu

Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk'in tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu, Rus spor camiasının gündeminden düşmüyor. Rus basını Lucescu’nun Rusya ligi ekiplerinden Spartak Moskova ile görüştüğünü iddia etti. İddialara göre, Lucescu...

Google Haberlere Abone ol
Rus basını: Lucescu Spartak Moskova ile görüşmek için Viyana’ya uçtu

Ukrayna ligi Shakhtar Donetsk'in tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu, Rus spor camiasının gündeminden düşmüyor. Rus basını Lucescu’nun Rusya ligi ekiplerinden Spartak Moskova ile görüştüğünü iddia etti.

İddialara göre, Lucescu Shakhtar Donetsk’in sahibi Tatar asıllı Ukrayna’nın zengin iş adamı Rinat Ahmetov’dan izin alarak Spartak yetkilileriyle görüşmelere başladı. 24 Mayıs’ta Lucescu’nun Spartak yöneticiler ile masaya oturmak için Viyana’ya gittiği de iddia edildi.

Rus basını Spartak’ın daha önce diğer Rumen teknik adam Dan Petrescu’ya teklif götürdüğünü, fakat red yanıtı alınca Lucescu’ya ilgi duymaya başladığını öne sürdü. Mart ayında Spartak’ın yüksek teklifini kabul etmemişti

Öte yandan tecrübeli teknik direktörü Lucescu, Mart ayında Spartak Moskova'nın yüksek teklifini kabul etmemişti.

Dün Lucescu, Rus basınına yaptığı özel açıklamada Ukrayna'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini tekrarlamıştı. Muhabirin Galatasaray'ı sorması üzerine iddiaları tekrar kesin dille yalanlayan Rumen teknik adam, "Size tavsiyem, en iyisi Türk ve Rumen basınını okumamak. Ben bunu (Ukrayna'dan ayrılmayı) hiç düşünmüyorum." şeklinde konuşmuştu.

CİHAN

Yorumlar