Roma - Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

İtalya Serie A'da lider Juventus, ligde ikinci sırada bulunan Roma'ya konuk oluyor. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak olan Roma - Juventus maçı Tivibu Spor 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Roma - Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?
İtalya Serie A'da önder Juventus, ligde ikinci sırada bulunan Roma'ya misafir oluyor. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak bulunan Roma - Juventus maçı Tivibu Spor 1 kanalından diri yayınlanacak.

İtalya Serie A'da önder Juventus, ligde ikinci sırada bulunan Roma'ya misafir oluyor. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak bulunan Roma - Juventus maçı Tivibu Spor 1 kanalından diri yayınlanacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Daniele Orsato yönetecek.

İtalya Serie A'da Juventus 57 puanla önder vaziyette bulunuyor. 2. sıradaki Roma'nın ise 48 puanı var. Roma'da Maicon, Torosidis, Mbiwa ve Manolas'ın sakatlıkları bulunuyor. Juventus'ta ise De Ceglie, Ogbonna sakat, Pogba ise cezalı. İddaa'da Roma - Juventus maçı için misafir takım favori gösteriliyor. Ev sahibi takımın galibiyetine 2.60 nispet verilirken, Juventus galibiyeti için 2.00, beraberliğe ise 3.10 nispet veriliyor.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar