Roma 0-2 Sampdoria

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 27. haftanın kapanış maçında lig ikincisi Roma, sahasında Sampdoria'ya 2-0 yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Google Haberlere Abone ol
Roma 0-2 Sampdoria
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 27. haftanın kapanış maçında lig ikincisi Roma, dalında Sampdoria'ya 2-0 yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır cerahat aldı.

Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan yarışmanın ilk yarısına ev sahibi ekip ağırlığını koymasına ve net gol pozisyonları yakalamasına rağmen dönem golsüz sona erdi. İkinci yarıda ev sahibi takımın baskısını arttırmaya çalıştığı dakikalarda seri atakları iyi değerlendiren takım Sampdoria oldu. 59. dakikada De Silvestri ile 1-0 öne geçen misafir ekip, 78. dakikada Muriel ile farkı ikiye çıkardı. Roma’da, 81. dakikada Keita, hakemi protesto ettiği gerekçesiyle ikinci sarı kartın peşinden kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Mücadeleyi misafir ekip Sampdoria 2-0 kazandı. Sampdoria, başkent deplasmanından aldığı galibiyetle puanını 45’e yükseltti. 50 puanda kalan Roma’nın, önder Juventus ile arasındaki puan farkı 14’e çıktı. Bu sonuçla, 30 Kasım’da 4-2 kazandığı Inter maçından bu güne kadar evinde galip gelemeyen Roma, dalında kazanamama serisine Sampdoria yenilgisini de ekledi. Bu arada, bu akşam oynanan haftanın öteki iki maçında Lazio, Torino’yu deplasmanda 2-0, Fiorentina da evinde Milan’ı 2-1 kazandı.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar