Roberto Mancini: Fenerbahçeli futbolcuların hareketine saygı duyuyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor gibi bir takımı deplasmanda 4-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.     Mancini, 4-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede,...

Google Haberlere Abone ol
Roberto Mancini: Fenerbahçeli futbolcuların hareketine saygı duyuyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor gibi bir takımı deplasmanda 4-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

    Mancini, 4-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, sahada 3 puanı hak eden bir Galatasaray olduğunu belirterek, “İlk yarı bizar durgunluk vardı onun sebebi de yorgunluktu. İkinci yarı takım toplandı. Rarbozspor’u içeride 4-1 yenmek kolay değil. O yüzden takımı tebrik ediyorum." dedi.

    

    İtalyan teknik adam, Fenerbahçeli futbolcuların Karabük maçında kendisine gönderme yaptıkları ‘Şampiyon Fenerbahçe’ yazısıyla ilgili düşüncelerini sorulması üzerine de şunları kaydetti:

    “Söyleyeceğim Fenerbahçe’yi yeniden tebrik etmek. Kazandıkları maç için Fenerbahçe’yi tebrik ederim.”

     Tecrübeli teknik adam, olayı espri mi, yoksa hakaret olarak mı gördüğüne dair bir başka soru üzerine de, “Ben kesinlikle saygı duyuyorum. Benim için önemli bir şey değil. Benim için önemli olan bugün Trabzonspor’u yenmekti, bunu başardığımız için de çok mutluyum.” diye cevap verdi.

    Mancini, bir başka soru üzerine de Sneijder ve Semih’in performansından da çok memnun olduğunu ifade etti.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

    Takımının gollerinden birisini atan Selçuk İnan, ne olursa olsun kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirtti. Şampiyonlar Ligi’ni direkt gitmek istediklerine değinen başarıl futbolcu, “Bunun bilinci ile sahaya çıktı. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Gollü bitmesi de bizi mutlu etti. Tabi herşey bitmedi. Bir maçımız daha var. Onu da kazanıp Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmek istiyoruz.” dedi.

    Selçuk, Fenerbahçeli futbolcuların, Karabük maçındaki ‘Şampiyon Fenerbahçe’ yazılı göndermeleriyle ilgili, “Aslında bu tür konular bizim girmememiz gerekiyor. Belki biz futbolcular aramızda böyle şeyler yapabiliriz ama işin içinde hocalar varsa futbolcular buna girmemeleri. Çünkü futbolcular ayrı, hocalar ayrı değerlendirilmeli. Bunun dışında onlar böyle bir şey yapmışlarsa demek ki kendilerini yakıştırmışlar.”

    Başarılı futbolcu, Avrupa’dan transfer teklifleri geldiğine dair iddiaların hatırlatılması üzerine ise uzun yıllar Galatasaray’da kalmak istediğinin altını çizdi.

    Sarı-Kırmızılıların 2 golüne atan Wesley Sneijder de hedeflerine ulaşmak için kazanmaları gereken bir maçta galip geldikleri için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hollandalı yıldız, “Önümüzdeki maçı da kazanıp en önemli hedeflerimizden olan Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmeyi başarmak istiyoruz.” diye konuştu.

    Sneijder, transfer haberleriyle ilgili de şunları söyledi: “Transfer teklifleri sadece bana değil bir çok futbolcuya gelecektir. Burada çok mutluyum. 2 yıllık kontratım var. Daha uzun yıllar Galatasaray’da forma giymek istiyorum.”

CİHAN

Yorumlar