Roberto Mancini: Buraya bir stoper istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası maçında Elazığspor'u 3 - 0 yendikleri maçın ardından, stoper konusunda bir kaç isim üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Buraya bir stoper istiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Roberto Mancini: Buraya bir stoper istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası maçında Elazığspor'u 3 - 0 yendikleri maçın ardından, stoper konusunda bir kaç isim üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Buraya bir stoper istiyoruz." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Roberto Mancini, Dany'nin Elazığspor karşısında gösterdiği performansın ve stoper mevkine sorulması üzerine, "Stoper konusunda bir kaç isim üzerinde çalışmalarımız olduğu doğru. Buraya bir stoper istiyoruz. Dany, iyi bir insan ve iyi bir sporcu. Yabancı sınırı sebebiyle burada oynayamayacak. Önümüzde de Dünya Kupası var. Oynayacağı bir takıma gitmesi onun için daha iyi olacak." cevabını verdi.

Geldiğinden bu zamana kadar takımda köklü değişiklik yaptığı yönündeki bir soruya ise Mancini, "Köklü bir değişiklik yok. Takımı gençleştirmek için yapılan takviyeler var. Aşırı bir köklü değişikliğik oluduğunu söyleyemeyiz." karşılığını verdi.

Mancini, yapılan transferlerin kendi bilgisi doğrultusunda mı yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya da "Evet' yanıtını verdi.

Takım kaptanının sık sık değişmesiyle ilgli de Mancini, "Farklı kaptanlarla oynadık. Bunu ödül olarak değerlendirmek lazım. Bu yüzden bir kaç farklı isim gördük. Bundan sonra da farklı isimler görebiliriz." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada takımı adına 3. golü kaydeden Sabri ile ilgili de Mancini, "Sabri iyi bir oyuncu. İyi oynadığı zaman kaptanlığı alacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a karşı pozisyon bulmakta zorlanan bir takım olduğunun hatırlatılması üzerine de Mancini, "Son vuruşlarda şansın yanınızda olması gerekiyor. Bir de iyi çalışmanız gerekiyor. Bugün çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda da iyiydik. Tabii ki de bu konuda daha da iyi olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolculardan Emre ise "Uzun zaman sonra antrenmanda çalışıtığımız, hocamızın istediği şeyleri sahaya yansıttığımız bir maç oldu. Böyle mücadele ettiğimiz zaman hiçbir maçta zorlanacağımızı sanmıyorum. Bundan hocalarımız ve takım olarak hem fikiriz." şeklinde konuştu.

Altyapıdan az sayıda futbolcunun çıkmasıyla ilgili sorulan bir soruya Emre, "Galatasaray takımı altyapıdan çıkan oyuncularıyla konuşuluyordu. Elde ettiği birçok başarıyı da bu şekilde yakalamıştır. Bu konuda fazla yorum yapamam. Gerekli konuşmalar hocalarımız ve büyüklerimiz tarafından yapılıyordur." cevabını verdi.

Ceyhun Gülselam ise ilk maçta yenildiklerini hatırlatarak, "Zor olacağını biliyorduk. İyi konsantre olduk. Güzel bir maç oldu adımıza galip geldiğimiz için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Salih Dursun'un transferinde adının Kayserispor'la anılmasıyla ilgili de konuşan Ceyhun Yılmaz, "Kayserispor'da geçen sene iyi bir sezon geçirmiştik. Kendilerinin beni istemesi normal. Ben burada şans yakalamaya başladım ve her şey iyi gidiyor. Ayrılmayı düşünmüyorum." dedi.

Mancini'nin kendisine forma vermesi konusunda da Ceyhun, "Performansımın nasıl olduğunu hocam daha iyi bilir. Güvenim yerinde hocam da beni hep oynatıyor. Ben de elimden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar