Roberto Carlos’un başarısı UEFA sitesinde

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 29 puanla 5. sırada tamamlayan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos’un başarısı uefa.

Google Haberlere Abone ol
Roberto Carlos’un başarısı UEFA sitesinde

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 29 puanla 5. sırada tamamlayan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos’un başarısı uefa.com sitesinin de dikkatini çekti. Sitede yer alan haberde, teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Carlos’un hedefinin ilk 3 olduğu belirtildi.

Koşuları ve barajları dağıtan serbest vuruşlarıyla akıllarda kalan Roberto Carlos’un Rusya’da başladığı teknik direktörlük kariyerine Sivasspor’da devam ettiği hatırlatılan haberde, tecrübe eksikliğine rağmen Sivasspor taraftarlarının onu bağrına bastığı belirtildi.

Ayrıca haberde Carlos’un, "Ligde en çok puanı Fenerbahçe toplamış olabilir ama Sivasspor daha iyi bir futbol sergiledi. Bu, sadece benim fikrim değil. Bütün Türkiye bunu söylüyor." ifadelerine de yer verildi.

Başarılı teknik adam Roberto Carlos'un ilk 3 hedefi ile ilgili olarak ise, ligin tepesindeki dört takımdan sezonun ilk yarısında sadece 1 puan alabilen takımın, özellikle kendi evinde bu takımlarla oynayacağı maçlarda daha başarılı olması gerektiği vurgulandı.
CİHAN

Yorumlar