Roberto Carlos’a canlı yayında kangal köpeği hediye edildi

Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos’a katıldığı televizyon programında kangal köpeği hediye edildi.

Google Haberlere Abone ol
Roberto Carlos’a canlı yayında kangal köpeği hediye edildi

Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos’a katıldığı televizyon programında kangal köpeği hediye edildi. Hediye için teşekkür eden Carlos “Umarım Portekizce’den anlarlar” diye espri yaptı.

    Sivas’ta yayın yapan Kanal 58 televizyonunda Mustafa Ateş’in hazırladığı Spor Aktif programına konuk olan Roberto Carlos, çeşitli konularda açıklamalar yaparken taraftarlarında sorularını cevapladı. Program sonunda Carlos’a büyük bir sürpriz yapıldı. Sunucu Mustafa Ateş’in “Programda dünya yıldızını ağırlıyoruz, arkadaşlarımızda büyük bir sürpriz yaparak Sivas’ın bir başka yıldızını stüdyoya getirdiler cümleleriyle” duyurduğu olay Roberto Carlos’u şaşırttı.

    Televizyonda program yapımcılığı da yapan Kangal Köpeği yetiştirici Hüseyin Yıldız, Carlos’a hediye edilmek üzere stüdyoya iki yavru kangal getirdi. Yıldız, kangallar ile ilgili Roberto Carlos’a bilgi verdi.

    1.5 aylık Kangal köpeği yavrularını Teknik Direktör Roberto Carlos ve tercümanı Melih Biçer’e hediye edilirken "Köpekler insanların en iyi arkadaşlarıdır" diyen Carlos, sürpriz hediye için teşekkür ederek “Umarım Portekizce’den anlarlar” diye espri yapmayı da ihmal etmedi.

CİHAN

Yorumlar