Roberto Carlos turnuvada kupa verdi

Eczacılık Haftası dolayısıyla düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası sonra erdi. Törene katılarak kazanan takıma kupayı veren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Brezilya’da turnuvalara babasıyla birlikte uzun yıllar katıldığını...

Google Haberlere Abone ol
Roberto Carlos turnuvada kupa verdi

Eczacılık Haftası dolayısıyla düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası sonra erdi. Törene katılarak kazanan takıma kupayı veren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Brezilya’da turnuvalara babasıyla birlikte uzun yıllar katıldığını ve kupalar kazandıklarını söyledi.

14 Mayıs Eczacılık Haftası dolayısıyla yaklaşık 1 aydır süren kurumlararası futbol turnuvasının finali yapıldı. Finale kalan İlaç mümessilleri, Yıltaş Grubu'na karşı 6-2‘lik galibiyetle maçı sonlandırdı. Kazanan takıma Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos tarafından kupa ve madalyaları verildi.

“TURNUVAMIZ GELENEKSEL HALE GELDİ”

37. Bölge Eczane Odası Başkanı Uğur Akkuş, “Eczacılık Haftası dolayısıyla bazı etkinliklerimiz oluyor. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvamız var. Eczacı teknisyenlerimiz, İlaç mümessillerimiz, Yıltaş ve Belediye elemanlarıyla karma yaptık. Yaklaşık 1 aydır devam eden turnuvaların finalini yaptık. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“TURNUVALARI CİDDİYE ALIYORUM”

Eczacılar Haftası dolayısıyla düzenlenen turnuvanın finaline katılan ve kazanan takıma kupa takdim eden Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Öncelikle davetinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Ben de Brezilya'da bu tip turnuvalara babamla birlikte katılırdım ve çok zevk alırdım. Turnuvaları çok ciddiye alıyorum güzel bir organizasyon, bizde babamla beraber uzun yıllar oynadık ve iki tane gümüş kupamız var.” dedi.

CİHAN

Yorumlar