Robben yoksa Sneijder var

Van Persie ve Robben'in yokluğunda Guus Hiddink'in en güvendiği isim Wesley Sneijder olacak. Yıldız futbolcu, bize karşı çok sevdiği 10 numara pozisyonunda oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Robben yoksa Sneijder var
Van Persie ve Robben'in yokluğunda Guus Hiddink'in en güvendiği ad Wesley Sneijder olacak. Yıldız futbolcu, bize karşı fazla fazla sevdiği 10 numara pozisyonunda oynayacak.

Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink’in, Robben’in yokluğunda Wesley Sneijder’i sol kanatta oynatması bekleniyordu. Bu alanı hiç sevmeyen yıldız futbolcunun gerçek performansından ırak kalabileceği konuşuluyordu. Ancak Hiddink dün kadroyu açıkladı. Sneijder, Ay Yıldızlılar’a karşı fazla fazla sevdiği 10 numara pozisyonunda vazife yapacak. Robben ve Van Persie’nin yokluğunda bütün yük 30 yaşındaki orta alan oyuncusunda olacak. Kanatlarda ise Narsingh ve Affelay vazife yapacak. Hollanda’nın en ciddi gol silahı ise Huntelaar. Kadro açıklandıktan sonra Hollanda basını, PSV’nin harika çocuğu Depay’ın yedek kalması itibarıyla Hiddink’e tenkit yağdırdı.

‘Gol atarsam sevinirim!’

Wesley Sneijder, dün Guus Hiddink’le müşterek matbuat toplantısına katıldı. Yıldız futbolcu burada yaptığı izahatda, “Türk halkının bana beslemiş bulunduğu duygular tam olarak karşılıklı. Onları fazla fazla seviyorum. Ancak Şayet maçta gol atarsam, herhalde sevincimi yaşarım! Yine de ne olacağını maçta göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar