Rızvan Şahin: Boluspor'u yenersek yüzde seksen-doksan şampiyon oluruz

İstanbul BBSK futbolcusu Rızvan Şahin, hafta sonu Boluspor ile oynayacakları karşılaşmadan galip ayrılırlarsa yüzde seksen-doksan şampiyon olacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rızvan Şahin: Boluspor'u yenersek yüzde seksen-doksan şampiyon oluruz

İstanbul BBSK futbolcusu Rızvan Şahin, hafta sonu Boluspor ile oynayacakları karşılaşmadan galip ayrılırlarsa yüzde seksen-doksan şampiyon olacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de 69 puanla lider durumda bulunan ve en yakın rakibine 5 puan fark atan İstanbul BBSK'da adım adım Süper Lig sesleri yükselmeye başladı. İstanbul BBSK futbolcuları da ligin bitimine dört hafta kala basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

İstanbul BBSK futbolcusu Orhan Ak, zor şartlardan bugüne geldikleri belirterek, "Son haftalara da bugün bir avantaj ile devam etmekteyiz. Ama matematiksel olarak bunu elde etmediğiniz sürece şampiyonuz diyemeyiz. Biz her maça final havasında çıkıyoruz. Son dört maçı da tek tek değerlendiriyoruz. Kayıpsız şekilde ilerlemek istiyoruz. İnşallah sezon başında hedeflediğimiz yere sezon sonunda ulaşacağız." diye konuştu.

Lig'in bu sene neden zor olduğunu da açıklayan tecrübeli futbolcu, "Lig neden çok zor çünkü bu sene dört takım düşüyor. Çıkmak için uğraşan 6-7 takım var. Onlarda ciddi yatırımlar yaptılar. Play-off'da var bide. Arada kalan takımlarında play-off'u zorlaması her maçın çok zor olacağını gösteriyor." dedi.

Hafta sonu Boluspor ile oynayacakları karşılaşmaya da değinen Orhan Ak, "Boluspor çok güçlü bir takım. Ama istediğiniz zaman bazı şeyleri yakalayamayabilirsiniz. Anadolu takımları deplasmanda daha iyi oynuyor. Bizde bu yakaladığımız avantajı kaybetmemek için maçta elimizden gelen herşeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

PTT 1. Lig'in bu sene çok zor olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, "Takım olmak çok zor. Eğer takım olabilirseniz belli bir hedefe doğru yürürsünüz. Bugün bakıyorsunuz 16 haftadır kaybetmeyen bir Samsunspor var ve 10 galibiyeti var. Ama yinede istediği seviyeye gelemedi. Geçen senede 50-60 puan yapanlar ligi şampiyon olarak bitirdiler. Biz son dört haftaya girmemize rağmen ciddi puan yakalamamıza rağmen şampiyonuz diyemiyoruz. Bu da ligin bu sene ne kadar zor ve kaliteli olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

BOLUSPOR'U YENERSEK YÜZDE 80-90 ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLERİZ

İstanbul BBSK'nın bir diğer başarılı futbolcusu Rızvan Şahin ise son haftalara girdiklerini ve puan avantajını değerlendirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu:

"Süper lige lider olarak çıkmak istiyoruz. Son dört maçımız var ve kazanmak için oynayacağız. Bu hafta sonu da Boluspor ile oynayacağız. Bu maçı alırsak da yüzde seksen - doksan da garantilemiş olacağız. Şuan rehavete girecek bir durum yok. Sadece avantajımız var."

Ligin son sıralarında bulunan Boluspor ile oynayacakları maç için ise "Bizi rakiplerin nerde olduğu ilgilendirmiyor isterse bizim bir altımızda olsun ya da düşmüş bir takım olsun her maça aynı ciddiyetle bakmak zorundayız ki o maçlardan alnımızın akıyla çıkalım. Ömür türlü büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bakıyorsunuz en son sıradaki Kahramanmaraşspor'u içeride 1-0 penaltı golüyle yenebiliyor Boluspor. Sonuçta bu bir maç onbire onbir oynanıyor." yorumunda bulundu.

Takımın performansını da değerlendiren Rızvan Şahin, "Sonuçta şampiyonluk adına ve önemlide bütçelerin ayrılmış olduğu bir takım. Bununda bilincine varan çok futbolcu var. Son haftalarda da daha çok kenetlendik. Şampiyonluğa gidiyorsak birşeylerin olması lazım. Saha içi kadar saha dışında da arkadaşlarınla neler yaptığın da önemlidir. Biz sadece şampiyonluğu konuşuyoruz. Onun için uzun süren bir galibiyet serimiz var." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar