Rıza Tuyuran: her iki takımı da tebrik ediyorum

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 6-0 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran, "Bundan sonra düşüncemiz çok çok daha düzenli, planlı, diri bir Karşıyaka görmek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Tuyuran: her iki takımı da tebrik ediyorum
PTT 1. Lig'de Orduspor'u 6-0 yenik eden Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran, "Bundan sonra düşüncemiz aşırı çok daha düzenli, planlı, canlı bir Karşıyaka görmek" dedi.

Tuyuran, maçtan sonra katıldığı matbuat toplantısında, aşırı ağır ve fena bir zeminde oynanan yarışmada her iki takım oyuncularını kutladığını söyledi.

Sezon sonunda ligi en çok yerde bitirmek istediklerini kaydeden Tuyuran, 'Önümüzde 12 maç var, varacağımız yer neyse oraya varmak istiyoruz. Bunun dışında söylenebilecek çok bir şey yok. Takımdaki değişikliğin peşinden 2-3 gündelik hazırlık yapıldı. Bundan sonra düşüncemiz aşırı çok daha düzenli, planlı, canlı bir karşıyaka görmek'

Tuyuran, Karşıyaka taraftarını maçlarda görmek istediklerini belirterek, 'Yalnız olmuyor. Bu iş yalnızca futbolcuların, teknik heyetlerin, yönetimlerin işi değil. Taraftar yapılmaksızın öksüz bu şeklinde çıkıyoruz maçlara. Karşıyaka stadını istiyor. Bir an evvela bu stat işinin çözülmesi lazım' dedi.

Teknik direktör Ayhan Akman’ın lisans işlemlerinin tamamlanamadığını kaydeden Tuyuran, Akman’ın istikbal haftadan itibaren sahada olacağını sözlerine ekledi.

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise oyundaki dirençlerini yüksek tutmaya çalıştıkları yarışmada penaltı konumuna kadar bunu başardıklarını kaydetti.

Daha sonra yarım saatlik bölümde dirençlerinin düştüğünü anlatan Özcan, şöyle konuştu:

'Bu süreçte skor yönünde aleyhimize gelişti, bunda deneyimsizliğimizin de payı var. Futbolcularımız bu bu şeklinde bir olumsuzluk yaşadığında oyundan düştüğünü görüyoruz. Biz oyunun skor yönüyle değil, oyunumuzu geliştirme üstünde duruyoruz. Orduspor’u en çok biçimde temsil etmek için skora izlemeden mücadelemizi sürdüreceğiz.'

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar