Rijeka-Medipol Başakşehir maçından notlar

- Medipol Başakşehir'de Holmen'in yerine Mossoro ilk 11'de sahaya çıktı - Rijeka'da ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Bradaric kadrodan çıkarıldı

Google Haberlere Abone ol
Rijeka-Medipol Başakşehir maçından notlar


RIJEKA (AA) - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Hırvatistan'ın Rijeka takımına konuk olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'daki maça göre ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.

Abdullah Avcı, ilk maçtaki performansından memnun olmadığı Samuel Holmen'in yerine Brezilyalı oyucusu Mossoro'ya şans verdi.

Abdullah Avcı, iki yeni transferi Joseph Attamah ve Cheikhou Dieng'i bu maçın kadrosuna da almadı.


- Rijeka'da son dakika değişikliği

Rijeka'da, ilk 11'de sahaya çıkacağı açıklanan Hırvat oyuncu Filip Bradaric, ısınma hareketleri sırasında sakatlandı ve rövanş maçının kadrosundan çıkarıldı.

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, İstanbul'daki ilk maçta da görev verdiği Bradaric'in yerine Josip Misic'i ilk 11'de sahaya sürdü.


- Kale arkası tribünü yok

Hırvatistan ekibinin maçlarına ev sahipliği yapan HNK Rijeka Stadı'nın, kuzey kale arkası bölümünde tribün yer almıyor.

Bir tepenin yamacına yapılan statta, kale arkasındaki kayalıkların üzeri Rijeka logosunun yer aldığı dev bir bezle örtüldü.

Rijeka taraftarları, evlerinde oynadıkları maça büyük ilgi gösterdi. Tribünler tamamen dolarken, karşılaşmanın biletleri bir gün önce tükendi.


- Emre Belözoğlu rekoru 103 maça çıkardı

Avrupa kupalarında en fazla forma giyen Türk futbolcu rekorunu geçtiğimiz hafta oynanan maçta kıran Emre Belözoğlu, rövanşta da ilk 11'de sahaya çıktı.

Emre Belözoğlu, Avrupa kupalarındaki 103. maçında görev aldı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandırdı.



- Medipol Başakşehir'i yöneticileri yalnız bırakmadı

UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez kez boy gösteren Medipol Başakşehir'i bu önemli maçta kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ da yalnız bırakmadı.

Rijeka'daki maçı Gümüşdağ'ın yanı sıra asbaşkan Mesut Altan ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Yorumlar