Recep Bölükbaşı: Haber bekleyenler var, tak tak tak bitireceğiz

Bursaspor'un önceki akşam yapılan 50'nci Genel Kurulu'nda bin 68 oy alarak başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Bölükbaşı, teknik direktör ve futbolcu transferleri konusunda kendilerinden...

Google Haberlere Abone ol
Recep Bölükbaşı: Haber bekleyenler var, tak tak tak bitireceğiz

Bursaspor'un önceki akşam yapılan 50'nci Genel Kurulu'nda bin 68 oy alarak başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Bölükbaşı, teknik direktör ve futbolcu transferleri konusunda kendilerinden haber bekleyenlerin olduğunu söyledi.

Tesislerde yapılan devir teslim törenine, önceki Başkan Erkan Körüstan katılmazken, İkinci Başkan Rıdvan Şen ve Divan Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu hazır bulundu. Recep Bölükbaşı'nı tesislerde taraftarlar karşılayarak çiçek takdim etti. Bölükbaşı da taraftarlardan kötü tezahürat ve küfür etmemelerini istedi.

Divan Başkanı Akyollu, tüzük gereği görevi Recep Bölükbaşı'na devreden metni okuyup imzaladı. Şükrü Akyollu ve Rıdvan Şen, Bölükbaşı yönetimine başarı diledi. Şen, yeni yönetimin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

"BİRLİK BERABERLİK VE DESTEK İSTİYORUZ"

Recep Bölükbaşı ise yaptığı açıklamada, "Değerli arkadaşlarımız gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bursaspor büyük camia. Yara aldı. Kabuk tutup geçecek. Birlik ve beraberlik içinde olursak Bursaspor'u iyi yerlere getireceğiz." diyerek, şöyle konuştu:

"Yönetimlere sahip çıkıp, tahammül göstermeliyiz. Yaptığımızda her sorunu çözeceğiz. 1 yıl görev yapan Erkan Körüstan'a çok teşekkür ediyorum. Kongre süresince kapıları açtılar. Yardımcı olacaklarına inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Lütfen bize destek verin. Özellikle büyüklerimizden, taraftarlarımızdan destek bekliyoruz."

İBRAHİM YAZICI'YA VEFA

Törenin ardından gazetecilerle bir araya gelen Recep Bölükbaşı, toplantı öncesi yönetim kurulu masasının arkasına merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın fotoğrafını koydurması dikkat çekti.

Bölükbaşı, fotoğrafın yerine konulmasının ardından basın toplantısına başladı. İşlerinin kolay olmadığını belirten Bölükbaşı, taraftarlar ve camiadan birlik beraberlik ve yardım beklediklerini kaydetti.

"BİZDEN HABER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR"

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Bölükbaşı, teknik direktör ve futbolcu transferleri konusunda şunları ifade etti:

"Görüştüğümüz, bizden haber bekleyen arkadaşlarımız var. Ama önce bizden önceki yönetimde bulunan arkadaşlarımızla toplantı yapacağız, onların yardımlarını isteyeceğiz. Daha sonra başkaları ile görüşeceğiz. Neredeyiz, nasılız, durum değerlendirmesi yapacağız. Teknik ekiple seri toplantılarımız olacak. Durum değerlendirmesi yaptıktan sonra size açıklayacağız."

Bölükbaşı, kulübün mali durumu konusundaki soruya ise "Biz buraya daha yeni geldik. Pazartesi sabah geldiğimizde çok seri toplantılar yapacağız. Değerlendirmeler yapacağız, ne yapacağımıza karar vereceğiz. Ama kesinlikle şeffaf olacağız." diye cevap verdi.

"ŞEFFAF OLACAĞIZ TAK TAK TAK BİTİRECEĞİZ"

Bir gazetecinin, 'Pazartesi sabah geldiğinizde şu teknik direktörle çalışacağız diyebilecek misiniz, bu konuda bir müjde verebilir misiniz?' şeklindeki sorusu üzerine ise başkan Bölükbaşı, şöyle cevap verdi:

"Ben taraftarlarımızdan üç şey istedim, iletişim, birlik ve sabır. Sizlerden de sabır bekliyoruz. Hemen başlayıp birinci günde ben şunu getireceğim demek yanlış olur. Şuanda dakika bir gol bir yapamam. Yalan söylemeyeceğiz, oyalamayacağız. İş bitireceğiz, tak tak tak bitireceğiz. Ama durum değerlendirmesi yapmadan yapmayacağız."

CİHAN

Yorumlar