Real Madrid'den bir ilk!

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde iki maçlı elemelerde sahasında 4 golle yenilmesine karşın bir üst tura yükselen ilk takım oldu.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid'den bir ilk!
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde iki maçlı elemelerde alanında 4 golle yenilmesine karşın bir üst tura yükselen ilk takım oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Santiago Bernabeu Stadı’nda oynadığı maçta Alman ekibi Schalke 04’e 4-3 yenilmesine karşın ilk maçtaki 2-0’lık galibiyetin avantajıyla çeyrek finale yükselen Real Madrid, bu turnuvada bir prensip imza attı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nin iki maçlı elemelerinde alanında oynadığı maçta 4 golle yenilmesine karşın bir üst tura çıkan ilk takım oldu. Schalke 04’e 4-3 yenilen Real Madrid bununla birlikte Avrupa kupası maçlarında ikinci kere Santiago Bernabeu Stadı’nda 4 gol yedi. İspanyol takımı, 2000 yılında gene bir Alman ekibi bulunan Bayern Münih’e Bernabeu’da 4-2 yenik olmuştu.

Ancelotti: Bu biçimde çok ileriye gidemeyiz


Bu arada, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Schalke 04 maçının arkasından düzenlenen matbuat toplantısında, 'O kadar fena oynadık ki, bunu izahatsı zor, yahut çok çok kolay. Herkes kusur yaptı' diye konuştu. Takım şekilde bir azalış yaşadıklarını kabul eden Ancelotti, 'Bu biçimde çok ileriye gidemeyiz' değerlendirmesinde bulundu. İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar