Real Madrid’de taraftar isyanı!

El Clasico'da Barcelona'ya 2-1 kaybederek rakibinin 4 puan gerisine düşen Real Madrid'de taraftar, Gareth Bale ve Jese'ye büyük tepki gösterdi. Dev maç sonrası İspanyol basını, Real'in çok gol kaçırarak kendi ipini çektiğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid’de taraftar isyanı!
El Clasico'da Barcelona'ya 2-1 kaybederek rakibinin 4 puan gerisine azalma gösteren Real Madrid'de taraftar, Gareth Bale ve Jese'ye kocaman reaksiyon gösterdi. Dev maç sonrası İspanyol basını, Real'in aşırı gol kaçırarak kendi ipini çektiğini yazdı.

Dünyanın en kocaman derbisi kabul edilen ‘El Clasico’da Real Madrid’i 2-1’le geçmeyi başaran Katalan devi Barcelona oldu. Camp Nou’da oynanan mücadeleyi ele geçiren Barcelona, bu galibiyetle ezeli rakibi karşısında puan farkını 4’e çıkarırken, şampiyonluk yolunda kritik bir dönemeci geride bıraktı. Maçı kaybederek cerahat saha Real Madrid’de ise taraftarlar öfkesini futbolculardan çıkardı.

Bale ve Jese’ye saldırı!

Nou Camp’ta kaybedilen maçın arkasından Real Madrid’in başkentteki Valdebebas Tesisleri’ne gelen futbolcular, gece geç saatte tesislerden ayrıldı. Bu sırada tesislerin çıkışında bekleyen birkaç öfkeli taraftar, Galli yıldız Gareth Bale’in aracına yumruk ve tekmelerle saldırdı. Bu öfkeden takımın genç yıldız Jese de nasibini aldı ve tıpkı tepkiyle o da karşılaştı. As Gazetesi vakaları duyan Sergio Ramos’un reaksiyon göstererek “Bu kişiler ne yapmaya çalışıyor? Davranışları doğru mu?” diye sorduğunu yazdı.

‘Affeden hesabı öder’

Ülkenin önde gelen spor gazeteleri Real Madrid’in Barcelona karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına karşın son vuruşlarda muvaffakiyetsiz olduğuna dikkat çekti. İspanya’nın en iyi okunan spor gazetelerinden Marca, başlığında “Bu kadar aşırı affedersen, neticeye katlanırsın” ifadesini kullandı. As ise, “Affeden hesabı öder” başlığını attı. El Mundo Deportivo da başlığında, “Artı 4 Barcelona” ifadesini kullandı. Gazete, Suarez ile Mathieu’nun gollerinin Real Madrid’i gömdüğünü kaydederek, aradaki 4 puanlık farkın şampiyon olmaya yeteceğini iddia etti. Sport gazetesi ise, “Real Madrid’e şampiyon usulü darbe” başlığını kullandı.

El Clasico için ne dediler?

Luis Enrique: Bu zafer bizim için kocaman bir rahatlık oldu. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Suarez golün bulunduğu pozisyonda olağanüstü bir top kontrolü yaptı. Onu dünyada yapabilecek oyuncu sayısı aşırı azdır. Bu nedenden Suarez’e bu kadar nakit ödedik.

Ancelotti: Nou Camp’ta oynadığımız bu şeklinde oynamaya devam edersek, La Liga’da hâlâ şansımız olacaktır. Artık şampiyonluk daha kuvvet fakat bırakmadık. Sadece Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna odaklanmayacağız. La Liga’da da sonuna kadar savaş edeceğiz.

Luis Suarez: Hareketli oyunda Dani Alves beni gördü ve benim orada bir 9 numara olmam gerekiyordu. Savunmadaki boşluğu kullandım ve golü attım. Maça kontrollü başladık. Kendi oyunumuzu oynamak istedik.

Mascherano:
Madrid bu şeklinde kaliteli ve aşırı yetenekli bir takıma karşı oynadık. Hafta ortasında da zorlu bir maç oynadık fakat bu maçta sakin kalıp, sorunları çözüp zafere ulaştık. El Clasico her süre ‘çılgın’ olmuştur.

Mathieu: Antrenmanlarda duran top çalışıyoruz, stratejilerimiz var. Bir süredir bu çalışmalarımız devam ediyor ve ben de El Classico tarihine imzamı bu biçimde attım. Bu benim için dünyanın en mühim şeyi.

Sergio Ramos: Ufak bir puan farkıyla öndeler fakat 4 puan ayrım hiç bir şey. Ligi kazanmak için savaşmayı sürdüreceğiz. Asla bırakmayacağız. 4 puanlık ayrım hiç bir şey. Sakin olup çalışmayı sürdürmeliyiz.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar