Real Madrid-Schalke 04 maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak ilk iki takım, bu akşam belli olacak. Gecenin dikkat çekici mücadelesinde son şampiyon Real Madrid, Almanya'da 2-0 kazandıği Schalke'yi konuk edecek. Maç, NTV'den ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid-Schalke 04 maçı saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak ilk iki takım, bu akşam göze çarpan olacak. Gecenin dikkat çekimli mücadelesinde son şampiyon Real Madrid, Almanya'da 2-0 kazandıği Schalke'yi misafir edecek. Maç, NTV'den ekrana gelecek.

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkacak ilk takımlar, bu akşam 2. tur rövaşlarının peşinden göze çarpan olacak. Devler Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid, Almanya’da 2-0 yenik ettiği Schalke 04’ü, Bernabeu’da ağırlayacak. İspanya’da Athletic Bilbao’ya 1-0 kaybederek, liderliği Barcelona’ya kaptıran Los Galacticos’un rakibiyle kapışması 21.45’te başlayacak ve NTV’den diri şekilde ekranlara gelecek. Mücadeleyi, Beşiktaş’ın dalında Liverpool’u Avrupa Ligi’nde elediği maçta da düdük çalan Slovenyalı Damir Skomina yönetecek. Real’de James Rodriguez sakat, aynı sıkıntıları devam eden Ramos ve Modric’in sahada olup olmayacakları henüz şüpheli. Tur şansı düşük gözüken misafir ekipte ise Boateng cezalı, Draxler, Fahrmann, Farfan ve Obasi ise sakatlıkları itibarıyla oynamayacak.

Taraftar Cristiano Ronaldo'yu 2. plana attı

İspanya’nın, Real Madrid’e yakınlığı ile isimlendirilen gazetelerinden AS’ın anketi, herkesi şaşkına çevirdi. Real taraftarlarının yüzde 92’si, gazetenin internet sitesindeki ankette takımın, 4-4-2 formatında sahaya çıkması gerektiği görüşünde birleşti. Bunun üstüne AS, “Takımın ileri üçlüsünden (Ronaldo, Benzema ve Bale) hangisini 11’den çıkarırdınız?” diye sordu. 100 milyon Euro’ya transfer edilen Gareth Bale, oyların yüzde 46’sını alırken, Ronaldo, yüzde 32 ile ikinci oldu. Benzema ise yalnızca yüzde 21 oy alarak, forvet hattında oynaması azami istenen ad oldu.

Muhtemel 11'ler;

REAL MADRİD: Casillas, Marcelo, Pepe, Varane, Carvajal, Illarramendi, Kros, Isco, Ronaldo, Bale, Benzema

SCHALKE 04: Wellenreuther, Höwedes, Kaan, Nastasic, Höger, Moting, Barnetta, Meyer, Neustadter, Fuchs, Huntelaar

SAAT: 21.45

YAYIN: NTV

STAT: Santiago Bernebau

HAKEM: Damir Skomina

Kaynak: FANATİK

Yorumlar