GAGİAD Başkanı Bora Tezel’en 10 Kasım mesajı

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yıl dönümünde saygı, minnet ve şükranla andığını...

Google Haberlere Abone ol
GAGİAD Başkanı Bora Tezel’en 10 Kasım mesajı

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yıl dönümünde saygı, minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Bora Tezel, mesajında ülkenin düşman işgalinden kurtarılması, milletin yeniden doğuşu ve sürekli gelişmesi adına yüce Türk milleti ile büyük bir savaş verdiğini hatırlatılarak, "Ülkemizin daha güçlü ve çağdaş bir yolda ilerlemesi için özellikle Türk gençliğine büyük görevler düşüyor. Gençlerimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha çok anlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk’ün açtığı yoldan emin adımlarla yürüyerek Cumhuriyet’i ve değerlerini sonsuza kadar yaşatmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şüphesiz hepimizin kalplerinde yaşamakta olduğunu vurgulayan Tezel’in mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerinde yer alan güçlü Türkiye hedefine ulaşabilmek için, bugün bizler de hep birlikte kuşaktan kuşağa ödün vermeden, mücadele ederek, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak adına azim ve kararlılıkla geleceğe emin adımlarla yürümeli ve ülkemize, devletimize hep beraber sahip çıkmalıyız" denildi.

Tezel, mesajının son bölümünde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü,silah arkadaşlarını ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle bir kez daha andığını ve yad ettiğini kaydetti.

Yorumlar