Real Madrid-Atletico Madrid finalinde Çakır 4. hakem

Şampiyonlar Ligi'nde iki İspanyol ekibi Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak final mücadelesini yönetecek hakem dörtlüsü belli oldu. Türk hakem Cüneyt Çakır, müsabakada 4. hakem olarak görevlendirildi.UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid-Atletico Madrid finalinde Çakır 4. hakem

Şampiyonlar Ligi'nde iki İspanyol ekibi Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak final mücadelesini yönetecek hakem dörtlüsü belli oldu. Türk hakem Cüneyt Çakır, müsabakada 4. hakem olarak görevlendirildi.

UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan ve uefa.com'dan duyurulan haberde, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında Portekiz'de oynanacak final maçının hakemleri belli oldu.

24 Mayıs Cumartesi günü saat 21.45'te Portekiz'in Lizbon şehrinde oynanacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını Sander van Roekel ile Erwin Zeinstra yapacak. İlave çizgi hakemler isse Pol van Boekel ile Richard Liesveld olacak.

Türk hakem Cüneyt Çakır ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak. Yedek asistan hakem ise Angelo Boonman olacak.

CİHAN

Yorumlar