Real Madrid 1-1 Villareal

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga)'nin 25. haftasında Real Madrid, evinde Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Goller Cristiano Ronaldo ve Gerard Moreno'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid 1-1 Villareal
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga)'nin 25. haftasında Real Madrid, evinde Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Goller Cristiano Ronaldo ve Gerard Moreno'dan geldi.

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da rakibi Villareal ile 1-1 berabere kaldı. Maçın derhal başında 13. dakikada Villareal, Gerard Moreno ve Moi Gomez ile gole fazla fazla yaklaştı lakin kaleci ıker Casillas, gole izin vermedi. İlk yarı 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip ikinci yarıya epey bir tesirli başladı. Los Galacticos, Cristiano Ronaldo ile gol konumu yakaladı lakin Portekizli yıldızın çaprazdan vurduğu şutu Villareal kalecisi Asenjo çıkardı.

51. dakikada misafir ekipten Bailly, ceza alanı içerisinde Cristiano Ronaldo'yu yere düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Portekizli süper yıldız, ligdeki gol sayısını 30'a çıkardı. 25 lig maçında bu gole ulaşan Ronaldo, geri arda beş sezonda en az 30 gol kaydederek Avrupa’nın beş kocaman liginin tarihinde bunu başaran ilk futbolcu oldu.

64. dakikada Villareal, ceza alanı çizgisinde savunmadan seken topu gole çeviren Gerard Moreno'yla ev sahibi ekip karşısında beraberliği sağladı. Maçın son dakikaları Real Madrid'in olağanüstü baskısına sahne oldu. Cristiano Ronaldo ve Jese Rodriguez ile rakip kaleyi yokladı anacak netice alamadı ve Real Madrid sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. La Liga'da şampiyonluk savaşı sağlayan önder Real Madrid ile Barcelona arasındaki puan farkı ise 2'ye indi.

Ligin 26. haftasında Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao'ya misafir olacak. Katalan takımı ise evinde Rayo Vallecano'yu ağırlayacak.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar